Moda 17. lipnja 2013.

Visoki ovratnik za svečani look

Gulliver Image/Getty Images.

Gwyneth Paltrow je bila počasna gošća na dodjeli na dodjeli nagrada Gene Siskel Film Center Gala, održanima u subotu 15. lipnja u Chicagu. Za manifestaciju je ostala dosljedna svom stilu i odabrala jednostavnu kombinaciju s minimalnim make upom.

 | Autor: Gulliver Image/Getty Images Gulliver Image/Getty Images

Za tu prigodu, glumica je nosila haljinu u boji bjelokosti modne kuće Alexander McQueen za jesen 2013. godinu. Strogo strukturirana haljina s visokim ovratnikom i kratkim rukavima na donjem dijelu se spušta u nabranu suknju, dok je čitav materijal napravljen od brokata s izvezenim detaljima koji se presijava pod različitim kutevima svjetlosti. Haljina ističe struk i duge noge, što odlično pristaje uz Gwynethinu liniju, a zanimljiva kombinacija visokog ovratnika i kratke suknje plijenila je poglede.

 | Autor: Gulliver Image/Getty Images Gulliver Image/Getty Images

Gwyneth je na kombinaciju dodala malo sjaja pomoću statement narukvice s karikama u zlatnim i dijamantnim tonovima koji su se jednako dobro uklopili sa zlatnim salonkama na nogama. Frizura je standardno u Gwynethinom stilu, izravnana s razdjeljkom na sredini. Make up je minimalan uz maskaru i tanku liniju tuša i usnicama u nude nijansi s laganim dodatkom bronzera na obrazima.

S obzirom na visoki ovratnik haljine, puno bolje bi pasala podignuta kosa u punđu, a i jači make up s izraženijim usnama u ružičastoj ili crvenoj boji. Međutim, glumica njeguje stil u kojem prevladavaju jednostavnost i minimalizam i zna kako ga nositi.

U galeriji detaljnije pogledajte fotografije...

Komentari 0