Moda

Vintage Getaway organizira neobičan buvljak u Rijeci

U subotu, 13. lipnja, u 19 sati, u Caffe Baru Lujzijana (Franje Račkoga 68, Rijeka), u organizaciji riječke vintage trgovine Vintage Getaway, održati će se razmjena odjeće.

Sa sobom donesite odjeću i modne dodatke, koji zauzimaju mjesta u vašim ormarima, ali već dugo ne u vašim srcima i zamijenite ih komadima drugih ljubitelja mode. Osvježena garderoba za 0kn! 

 | Autor:

Kako bi svoju novu odjeću mogli lakše odnijeti do kuće, u goste smo pozvali Tijanu Mihailović, koja će nam predstaviti svoje unikatne ruksake izrađene iz recikliranih materijala, poznate pod imenom Ruk.sak. Tijana je magistra primijenjenih umjetnosti, koja svoju umjetničku narav i ljubav prema ekologiji, izražava u stvaranju zanimljivih ruksaka iz recikliranih materijala. Tijana kaže da su njene rukotvorine završile u domovima ljudi koji se ne opterećuju modom, nego svoju individualnost žele izraziti kroz zanimljive, unikatne i nosive komade.

Uvjereni smo da ćete na njenom štandu pronaći nešto za sebe.

Sline vam neće curiti samo na lijepu odjeću i ruksake. U goste smo pozvali prekaljene fotografkinje, poznate po imenu TinyBizz te ljubiteljicu fotografije, Ivanu Diklić.

 | Autor:

Martina i Daniela, znane kao  TinyBizz, su prijateljice koje spaja strast do fotografije. Kažu da ih inspiriraju intimni trenuci koje ulove svojim fotoaparatom.  Jedan pogled, jedan osmijeh, jedan trenutak mogu postati najbolja fotka, i to je razlog zašto uživaju u svome poslu.

Ivana Diklić je svoj izričaj pronašla u crno bijeloj fotografiji, koja za nju predstavlja čistu, ogoljenu emociju. Ivana je samouka, a godine iskustva, uloženog truda i ljubavi prema fotografiji su joj donijele nekoliko nagrada riječkih fotografskih klubova. Fotografija je, kaže, njena potreba, psihoterapija i medij pomoću kojega upoznaje samu sebe.

Umjetnice su u svoje objektive ulovile svaka svoju viziju nostalgije te nam pripremile dvije zanimljive izložbe fotografija.

Spremni budite i vi, ljubitelji starih glazbenih hitova i zagrijte svoja grla! Na karaokama pokažite snagu svojih glasnica! Za najbolje »pjevice« Lujzijane, pripremili smo lijepe nagrade.

 | Autor:

Pravila za sudjelovanje u razmjeni odjeće:
- Svaki sudionik može donesti min. 3, a max. 5 komada odjeće ili modnih dodataka.
- Odjeća i modni dodaci neka budu čisti, bez oštećenja i ne izblijedjeli. Ukratko, na razmjenu donesite odjeću kakvu bi i sami željeli pronaći za sebe. Jednom riječju, očuvanu.
- Odjeću i modne dodatke za razmjenu prikupljati ćemo na terasi Caffe bara Lujzijana od 19 do 20:30 sati. Komade donesene iza 20:30h nećemo više prihvaćati.
- S razmjenom ćemo početi u 20:45h.
- Redoslijed pretraživanja i odabira biti će određen ždrijebanjem.
- Svaki učesnik s razmjene smije odnijeti maksimalno 5 komada, osim u slučaju da nakon završetka razmjene odjeća ostane bez vlasnika.
- Komade koji nakon završetka događanja ne budu »usvojeni«, Vintage Getaway će pokloniti u dobrotvorne svrhe.

Dođite!!! Ulaz je besplatan!

Photo: None

Komentari 0