Moda

Vikend doza mode, beautya, interijera i putovanja!

U mislima smo još na godišnjem odmoru pa smo dio modnih tema ovog broja posvetili plavoj boji s kojom možete zaroniti u stilske dubine.

Osim toga, ove se sezone ponovno nosi i military. Od Oliviera Rousteinga i njegovih kreacija za Balmain, koje izgledaju poput spoja mode iz “Rata i mira” i spota za “Thriller” Michaela Jacksona, do ženstvenih interpretacija Prade, Red Valentina i Tibija, skoro svaka dizajnerska kolekcija za jesen ima military elemente. Uske hlače, bomber jakne, sakoi, kravate, kožnate cipele, vuneni kaputi - nemoguće je odvojiti modu od vojničke uniforme.

 | Autor: Goran Čižmešija Goran Čižmešija

Donosimo vam i tjednu shopping listu najpoželjnijeg modela torbi - bucket, a ako tek idete na more ili vam treba chic ceker za šetnju gradom i tržnicom u subotnjem broju potražite najljepše modele. Želju za dozom beautya potražite na stranicama koje smo posvetili pilinzima koji će vam posebno dobro doći baš ljeti kada je koža jako suha, a i s obzirom na to da sada još više pazimo na neželjene dlačice uz piling one neće urastati. U rubrici interijeri pozabavili smo se uredima unutar stana ili kuće. Posjetite i našu redizajniranu web stranicu, koja je od sada još ljepša, još funkcionalnija i s još više odličnog sadržaja! Nadamo se da će vam se svidjeti i da ćete nas nastaviti čitati.

Photo: Goran Čižmešija

Komentari 0