Moda

Victoria Beckham bira romantične košulje

Victoria Beckham sletjela je na JFK aerodrom u New Yorku u ponedjeljak 2. rujna u društvu kćeri. Modna dizajnerica i poznata ljubiteljica mode za put je odabrala elegantnu, ali opet jednostavnu kombinaciju.

 | Autor: @ www.splashnews.com @ www.splashnews.com

Dizajnerica i bivša pjevačica odlučila se za košulju boje vina s uzorkom bijelih srca koju je kombinirala uz tamne traperice visokog struka. Ravan kroj hlača prati liniju tijela, a svojom dužinom prekriva cipele te vizualno izdužuje noge. Pretpostavljamo da je Victoria i u ovom stylingu birala vrtoglavo visoke potpetice koje su još dodatno naglasile liniju. S obzirom da uvijek bira stroge komade, iznenadila je romantičnim retro lookom. Unatoč tome, ostala je dosljedna svom stilu birajući košulju s epoletama na ramenima koje pružaju stroži izgled.

 | Autor: @ www.splashnews.com @ www.splashnews.com

Iako smo naviknuti vidjeti Vicky s velikim i upadljivim torbama, ovoga puta je taj detalj izostao, a jedini dodatak su bile glomazne sunčane naočale. Raspuštena kosa prebačena na jednu stranu djelovala je pomalo zapušteno i neuredno. Uvijek sređena od glave do pete, ovoga puta je ostavila umoran dojam, ali je unatoč tome izgledala dotjerano i elegantno.

U galeriji detaljnije pogledajte fotografije...

Photo: @ www.splashnews.com

Komentari 0