Moda

Victoria Beckham za Reebok: Sviđa li ti se kolekcija?

S obzirom da nitko ne voli dobru štiklu više od Victorije, pitali smo se kako će izgledati njena suradnja s gigantom u svijetu sportske odjeće i obuće. Kolekcija u prodaju izlazi 26. srpnja, a mi smo saznali što je Vicky ''zakuhala''

U dizajnerski talent Victorije Beckham nimalo ne sumnjamo, ali najava za njenu suradnju s Reebokom bila nam je malo neobična. Ona savršeno radi elegantne haljine i bez problema se nosi s najvrtoglavijim štiklama na svijetu, ali morali smo se zapitati kako će to ona pronaći svoje mjesto u svijetu sportske odjeće i obuće.

 

A post shared by Victoria Beckham (@victoriabeckham) on

Odgovor na sva naša pitanja napokon je stigao. Kolekcija u prodaju kreće 26. srpnja, a na Reebokovim stranicama nalazi se kraći opis njihove suradnje: ''Modna ikona Victoria Beckham već dugo izražava želju da, kroz svoj dizajn, osnaži žene. Slično tome, kao prvi sportski brend za žene, Reebok ima misiju da potakne i inspirira žene da budu ono što jesu i da se zbog toga ne ispričavaju. Sada se Reebok i Beckham ujedinjuju da bi kreirali modele koje će žene voljeti i u kojima će se osjećati samopouzdano. Naše zajedničko vjerovanje u moć snažne, prave žene ujedinjuje nas u pokušaju da iskoristimo modu te povežemo žene.'' Iz Reeboka također poručuju da žele potaknuti žene da zavole svoje nesavršenosti, zagoravaju individualizam i ruše granice.  

 

Chose today not to wear heels?? 🤔 @shaq @reebok #ReebokxVictoriaBeckham

A post shared by Victoria Beckham (@victoriabeckham) on

U samoj kolekciji nalaze se uniseks sportski komadi s Victorijinim stilskim pečatom, a njena inspiracija bio je Shaquille O'Neal, legendarni košarkaš koji je žario i palio devedesetih godina. Na pitanje zašto je odabrala baš košarku, Victoria je rekla da je Reebok kao brend jednostavno podsjeća na te godinu, košarku i O'Neala. Za sada, čini se da je riječ o hoodie sportskim majicama dugih rukava te običnim majicama kratkih rukava. 

 

A post shared by Victoria Beckham (@victoriabeckham) on

Iako je na stranicama dostupan maleni prewiev, kako su komadi zaživjeli u street style varijanti pokazala je sama Victoria na svojem Instagramu. Moramo priznati da nije odmaknula predaleko od svoje minimalističke estetike, a dodali bismo i da smo košarkašku eru devedesetih zamišljali malo... šarenijom?

 

A post shared by Victoria Beckham (@victoriabeckham) on

Ipak, zgodnoj plavuši s Vickynih Instagram objava komadi stoje kao saliveni. Chic buntovnica uistinu izgleda zanosno, a pozirala je Victorijinu sinu Brookynu. 

 

A post shared by Victoria Beckham (@victoriabeckham) on

 O cijenama ovih modela još se ništa ne zna, ali sudeći po Victorijinim prethodnim suradnjama i popularnosti Reeboka kao brenda - mogle bi biti, u najmanju ruku, paprene. 

 

A post shared by Victoria Beckham (@victoriabeckham) on



 

Photo: Instagram/Nives Celzijus

Komentari 0