Moda

Veliki vodič za sunčane naočale u novom broju Budi.IN-a

Ove subote, kao i svake do sada, donosimo vam pregršt odličnih modnih i beauty tema, dozu interijera i putovanja i za kraj malo gastro inspiracije, a ovaj nam broj krasi Marta Radić... Poklanjamo vam kupone za popust do 50 posto u Kozmu povodom Majčinog dana, koje možete iskoristiti od 2.-8. svibnja.

Marta je 20-godišnja studentica iz Zagreba koja u svojoj cvjetnoj haljinici defitivno donjela dašak proljeća na našu naslovnicu. Kad smo kod proljeća, dolaskom toplijih dana bacamo se u potragu za idealnim sunčanim naočalama: kako bismo vam olakšali tu potragu i podsjetili na sve ono što je bitno u vezi vaših omiljenih okvira, složili smo supervodič. Provjerite koje naočale najbolje stoje vašem obliku lica i pogledajte koje smo modele izabrali iz dućana.

 | Autor: Goran Čižmešija Goran Čižmešija

Dozu cipelica donosimo vam u našoj rubrici mini trenda, a ove sezone vladaju takozvane block pete. Super je stvar što su tako udobne, a tako stajliš. Više o njima pročitajte u subotu, 30. travnja. 

 | Autor: Goran Čižmešija Goran Čižmešija

Za vas smo pripremili još malo mode. Vrijeme je da zaboravite na skinny hlače i počnete nositi široke. Jedan od omiljenih predmeta u proljetnim kolekcijama bez sumnje su hlače širokih nogavica. Dobro skrojene i već desetljećima u ormarima ljubiteljica opuštenih modela, ove hlače popularnost duguju silueti koju stvaraju na ženskom tijelu. 

 | Autor: Goran Čižmešija Goran Čižmešija

U rubrici beauty donosimo vam savjete kako izabrati pravi bronzer, a u interijerima provjerite kako u dom unjeti dašak egzotike. Ako ste ikada htjeli otputovati u Amsterdam, požurite u subotu na kioske i pročitajte sve o ovom - gradu grijeha! 

U nastavku pogledajte kako je bilo na snimanju naše naslovnice...

Photo: Goran Čižmešija

Komentari 0