Moda
1/11

Veliki vodič: Idealni kupaći kostimi za cure s oblinama

Saznajte koji modeli kupaćih kostima će najbolje prekriti vaše nedostatke i predstaviti vas u najboljem svjetlu, za bezbrižno i trendy ljeto...

Teško pronaći savršen kupaći kosti, a još je teže kada se borite s viškom kilograma, koje ne biste htjeli pokazati na plaži. Prvo i osnovno pravilo kada je riječ o izboru badića za punije djevojke je da zaboravite na bikini trokutiće. No, to ne znači se morate ograničiti na modele u kakvima smo navikli viđati samo starije žene ili jednodjelne kupaće kostime. Postoji mnogo opcija kojima možete prekriti svoje nedostatke i istaknuti prednosti, a svemu još pridonosi i mogućnost kombiniranja gornjeg i donjeg dijela u gotovo svim trgovinama. Donosimo vam savjete kako pronaći idealan kupaći kostim ukoliko se borite s nekoliko kilograma viška i htjeli biste izbjeći nezgode na plaži, poput urezivanja trakica u kožu ili ispadanja djelova tijela koji bi trebali ostati skriveni.

Birajte gornji dio koji ima dodatnu potporu za grudi

 | Autor: arhiva arhiva
Vjerojatno ste ovo već i same znale, no svakako je važno istaknuti, ukoliko niste. Kod kupaćeg kostima vrijedi jednako pravilo kao i kod grudnjaka, a najbolje će vam stajati modeli s ugrađenom žicom ili dodatnom spužvom. Ne trebate kupovati 'preozbiljne' modele, jer gotovo u svim high-street trgovinama postoje trendy i mladenačke varijante ovakvih grudnjaka.

Jednodjelni kupaći kostim uvijek je dobar izbor

 | Autor: arhiva arhiva
Jednodjelni kupaći kostimi su ionako in i trgovine su pune prekrasnih modela. Postoje razne varijante jednodjelnih kupaćih kostima - koji pokrivaju cijeli trup ili oni s rupama, pa možete izabrati i model koji otkriva dio tijela koje biste htjeli pokazati. A u njima ćete se i osjećati najbolje.

Topovi koji se vežu visoko oko vrata

 | Autor: arhiva arhiva
Gornji dio kupaćeg kostima koji ne otkriva dekolte vaš je najbolji prijatelj. Posebno je praktičan za djevojke s većim grudima, a osim što će ih vizualno smanjiti, izbjeći ćete i nežljene katastrofe, poput provirivanja nekih djelova tijela koji bi trebali ostati skriveni. Stoga, za bezbrižan dan na plaži, birajte gornje djelove koji se vežu visoko oko vrata.

Gaćice s visokim strukom

 | Autor: arhiva arhiva
Donji dio kupaćeg kostima s visokim strukom podarirt će vam retro look na plaži te prekriti masne naslage na trbuhu i vizualno ga izravnati. Mnogi brendovi prodaju kupaće kostime odvojeno, stoga ako pronađete savršen donji dio visokog struka, uparite ga s gornjim dijelom s košaricama ili visokim ovratnikom i osjećat ćete se super i samouvjereno.

U galeriji potražite još odličnih kupaćih kostima za cure s oblinama...

Photo: arhiva

Komentari 0