Moda

Veliki uspjeh: Anja Dujaković kreirala je kolekciju s poznatim brendom Lovers and Friends - i odlična je!

  • Anja Dujaković, jedna od najpoznatijih influencerica iz Hrvatske postigla je veliki inozemni uspjeh
  • S modnim brendom Lovers and Friends kreirala je kolekciju koja se prodaje na jednom od najpopularnijih web trgovina Revolve
  • Anja Dujaković na Instagramu je poznata pod imenom ania_ddd, a prati je preko 143. tisuće ljudi

Anja Dujaković je postigla veliki inozemni uspjeh kao kreator na društvenim mrežama, a najpopularnija je na Instagramu. Anja objavljuje lifestyle fotografije i reels videozapise, a najviše se istaknula pa elegantnom stilu i ljubavi prema klasičnim odjevnim komadima s naglaskom na haljine.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Anja Dujakovic (@ania_ddd)

Zbog velikog broja suradnji koje je ostavila s nekim od najpoznatijih stranih modnih brendova, niti malo nas ne čudi njezina kolekcija s brendom Lovers and Friends koju je moguće kupiti na popularnom web shopu Revolve.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by REVOLVE (@revolve)

Kolekcija sadrži 12 komada, od toga četiri haljine, tri u crnoj boji i jedna u čokoladnoj smeđoj. Dvije crne haljine su dužine do poda, a pravi su primjer tihog luksuza. Jedan model je haljina bez naramenica i prati figuru tijela, dok je druga haljina s naramenicama, ali je naprijed kraća te se vidi prednji dio nogu, dok je stražnji dio u obliku šlepa. Također, ima polu otvorena leđa preko kojih lagano prelazi tkanina - seksipilno i elegantno u isto vrijeme.

Foto: Revolve, Anja Dujaković x Lovers and Friends, duga crna haljina bez naramenica (271 eura) | Autor: Revolve Revolve Foto: Revolve, Anja Dujaković x Lovers and Friends, duga crna haljina bez naramenica (271 eura)

Foto: Revolve, Anja Dujaković x Lovers and Friends, duga crna haljina s naramenicama (284 eura) | Autor: Revolve Revolve Foto: Revolve, Anja Dujaković x Lovers and Friends, duga crna haljina s naramenicama (284 eura)

Još jedna haljina u crnoj boji je mini haljina koja izgleda kao spavaćica i idealna je za ljetne izlaske. Nama je za oko zapela haljina u smeđoj boji koja je kombinacija prozirnog materijala i tkanine, iako je duga zbog prozirnog materijala odaje puno opušteniji dojam, ali možemo je zamisliti i kao haljinu za priliku poput maturalne zabave. Sve ovisi o detaljima s kojima se spoji.

Foto: Revolve, Anja Dujaković x Lovers and Friends, mini crna haljina (235 eura) | Autor: Revolve Revolve Foto: Revolve, Anja Dujaković x Lovers and Friends, mini crna haljina (235 eura) Foto: Revolve, Anja Dujaković x Lovers and Friends, duga smeđa haljina, 211 eura | Autor: Revolve Revolve Foto: Revolve, Anja Dujaković x Lovers and Friends, duga smeđa haljina, 211 eura

Iduća tri komada su odličan set. Dolaze u bež boji i jako su zanimljivi te su odličan prikaz kako se top može kombinirati s hlačama i suknjom i svaki put izgledati drugačije. Top s ružom sa strane je veoma zavodljivog kroja i izgleda kao korzet, a odlično se slaže sa suknjom koja ima dodatan materijal sa strane koji se lagano spušta niz nogu, kao i s elegantnim dugim hlačama u istoj boji.

Foto: Revolve, Anja Dujaković x Lovers and Friends (top s ružom, 211 eura i elegantne duge hlače, 236 eura) | Autor: Revolve Revolve Foto: Revolve, Anja Dujaković x Lovers and Friends (top s ružom, 211 eura i elegantne duge hlače 236 eura) Foto: Revolve, Anja Dujaković x Lovers and Friends, suknja (223 eura) | Autor: Revolve Revolve Foto: Revolve, Anja Dujaković x Lovers and Friends, suknja (223 eura)

U kolekciji se nalaze još tri topa u crnoj boji. Klasični crni top bez naramenica koji je idealan za apsolutno sve donje dijelove i jedan je od statement komada koji su potrebni u svakoj garderobi. Zatim je tu i slatki crni top s tankim naramenicama i bijelom mašnicom u sredini, a ne smijemo zaboraviti ni na jedan od najboljih komada ove kolekcije - crni top od umjetne kože koji izgleda kao da je sišao s modne piste nekog high end brenda. Ovo je jednostavno must have komad u ormaru svake it djevojke jer gdje god da se u njemu pojavite sigurni smo da će vas svi pitati - odakle je. Ovo nam je omiljen komad iz kolekcije.

Foto: Revolve, Anja Dujaković x Lovers and Friends, top bez naramenica (211 eura) | Autor: Revolve Revolve Foto: Revolve, Anja Dujaković x Lovers and Friends, top bez naramenica (211 eura) Foto: Revolve, Anja Dujaković x Lovers and Friends, top s mašnicom (117 eura) | Autor: Revolve Revolve Foto: Revolve, Anja Dujaković x Lovers and Friends, top s mašnicom (117 eura) Foto: Revolve, Anja Dujaković x Lovers and Friends, top od umjetne kože (149 eura) | Autor: Revolve Revolve Foto: Revolve, Anja Dujaković x Lovers and Friends, top od umjetne kože (149 eura)

Kako bi kolekcija bila potpuna, Anja je dodala i dva klasična komada koji se odlično slažu s ostatkom kolekcije. Riječ je o klasičnim crnim hlačama koje se mogu nositi i na posao, ali u večernjim prilikama. Također, tu je i smeđa duga, uska suknja do gležnja kao dodatan komad tihog luksuza koja je idealna za večernje prilike.  

Foto: Revolve, Anja Dujaković x Lovers and Friends, crne duge hlače (224 eura) | Autor: Revolve Revolve Foto: Revolve, Anja Dujaković x Lovers and Friends, crne duge hlače (224 eura) Foto: Revolve, Anja Dujaković x Lovers and Friends, smeša duga suknja (200 eura) | Autor: Revolve Revolve Foto: Revolve, Anja Dujaković x Lovers and Friends, smeša duga suknja (200 eura)

Cijelu kolekciju možete pronaći na www.revolve.com.

Photo: Instagram @ania_ddd

Komentari 0