Moda

Veliki popusti na cipele! Idu čak do 1+1 gratis!

Nakon Crnog petka, mislili smo da ulazimo u sezonu ''posta'' s popustima do siječnja. Ipak, ove trgovina cipelama uspjele su nas iznenaditi.

Nismo očekivali popuste u ovo doba godine, ali ove trgovine cipelama uspjele su nas opasno iznenaditi. Pogledaj što smo sve pronašli:

SHOEBOX

Shoebox je ovih dana najavio svoju najpopualrniju akciju na cipele - 1+1 gratis (uz nadoplatu 1 kn za drugi model) na sve modele. Tko bi ikada odbio jedne (gotovo) besplatne cipele? Nitko! Izdvojili smo modele u koje se definitivno isplati investirati.  Prvo su nam u planu dobre čizme, a ponuda je toliko široka da ćemo sigurno pronaći nešto za sebe.  | Autor: Miss7/PR Miss7/PR Gornji red: Čizme VC Winchell - Black (1499,90 kn); Donji red: Čizme Oscar 20/ST Nero (649,95 kn) Ne možemo, dakako, odoljeti ni dobrom paru štikli. Pogotovo ako je riječ o dva para štikli po cijeni jednog, realno! Stižu novogodišnje zabave i pokoji glamurozni par nikada nije naodmet.   | Autor: Miss7/PR Miss7/PR Gornji red: Štikle JS Pruella Black (799,90 kn); Donji red: Štikle JS Prianne Light Shee (749,90 kn) Ova ponuda traje od 29. studenog do 2. prosinca i odnosi se samo na kupnju u trgovini. Nije oglašena na webshopu pa moraš požuriti do prve trgovine. 

CCC

CCC je zapravo produljio svoj Black Friday pa akcija od -20 posto na sve artikle koji nisu već sniženi traje do 2. prosinca. Jedini je uvjet je da si član njihovog kluba, ali to uistinu možeš obaviti u svega par minuta na njihovoj blagajni. Naravno da smo i ovdje ugledali modele koji su definitivno vrijedni pažnje, a moramo dodati da su ispod slika navedene cijene bez popusta jer se on obračunava tek na blagajni.

 | Autor: Miss7/PR Miss7/PR S lijeva na desno: Čizme Lasocki (449,90 kn); Čizme Jenny Fairy (249,90 kn)

Osim zgodnih i, barem na prvi pogled, udobnih čizama, poželjeli smo i tenisice zbog kojih se odmah želimo upisati u teretanu. Puma i Skerchers stvarno imaju modele koji su kvalitetni i garantiraju udobnost pa svakako obrati pažnju na njih.   | Autor: Miss7/PR Miss7/PR S lijeva na desno: Tenisice Skechers (329,00 kn); Tenisice Puma (419,00 kn)

SHOOSTER

Popularni Shooster nije najavio svoje popuste na sva zvona, ali postoje zgodne tenisice koje su stvarno pošteno snižene! Sada je čini se, prava prilika, za uloviti Adidas Gazelle ili Conversice. 

Možda vas zanima Najluđe dizajnerske cipele - bi li nosila ovo ludilo na nogama? Rubrika Moda Moda  | Autor: Miss7/PR Miss7/PR S lijeva na desno: Adidas Gazelle (359,20 kn), Converse Chuck Taylor All Star (423,20 kn)

 

Photo: instagram @janko_popovic_volaric

Komentari 0