Moda

Velike torbe su veliki trend, pronašle smo sjajne modele do 200 kuna

  • Velike torbe ne moraju nužno biti skupe, a mi to dokazujemo tako što smo pronašle sjajne primjerke do 200 kuna
  • Uz klasične crne shopper torbe, ove jeseni posebno su popularne i pravokutne verzije ovog mnogima omiljenog modela
  • Što se uzoraka tiče, prave trendseterice već rado nose torbe s motivom krokodilske kože, a za sve one koji preferiraju boje, neka jesen proleti u smeđim nijansama

Koliko puta ti se samo učinilo da je i najveća torba koju posjeduješ nedovoljna za sve sitnice koje u njoj trebaju pronaći svoje mjesto. Uistinu nisu daleko od istine oni koji kažu da je ženska torba "rupa bez dna" u kojoj se, figurativno rečeno, može naći "od igle do lokomotive".

Možda vas zanima 7 stvari koje praktične (i uvijek dotjerane) žene obavezno imaju u torbici Rubrika Life&style Life&style

Ako si u potrazi za novom velikom torbom, na pravom si mjestu. Uvriježeno je mišljenje da je za veće primjerke potrebno izdvojiti više novaca, no mi ćemo ti spremno dokazati kako ovo pravilo ima i iznimke. U nastavku te tako očekuju sjajni primjerci velikih torbi čija cijena ne prelazi 200 kuna.

 | Autor: PR/WhatsApp PR/WhatsApp

Primjeri: Mohito (189,00), Mango (169,90 kuna), Reserved ( 179,90 kuna)

Takozvane 'shopper' torbe su se posljednjih sezona premetnule u najzastupljenije modele velikih torbi. Uz praktičnost i  jednostavni dizajn zahvaljujući kojem ju je vrlo lako kombinirati s ostatkom garderobe, ovi modeli ističu se i sjajnom vrijednošću za novac. Najčešće dolaze u crnoj varijanti, no ljubiteljice boja lako će pronaći istovjetne modele u crvenim, bež ili bijelim nijansama.

 | Autor: PR/WhatsApp PR/WhatsApp

Primjeri: Bershka ( 149,90 kuna), Zara ( 149,90 kuna), Orsay (169,90 kuna)

Osim u izdanjima od umjetne kože, klasične shopper možeš pronaći i u verzijama izrađenima od brušene kože, neoprena ili tkanine. Ako preferiraš crne velike torbe, no želiš odmak od uvriježenog izgleda ovog modela, onda su primjerci izvedeni od drugog materijala sjajan kompromis.

Možda vas zanima Isplati se! 4 koraka uz koje će tvoja stara kožna torba biti kao nova Rubrika Moda Moda

 | Autor: PR/WhatsApp PR/WhatsApp

Primjer: Sinsay (69,90 kuna), Reserved (199,90 kuna), Zara (199,90 kuna)

Uz klasične, aktualnu ponudu torbi većih dimenzija obilježili su i takozvani ravni shopperi. Uz pravokutan oblik, pojedine od njih krasi ih i mogućnost dvostrukog nošenja, kao ručne torbe ili kao torbe preko ramena. Nama je posebno za oko zapeo ovaj pleteni model iz Reserveda, zar nije fantastičan?

 | Autor: PR/WhatsApp PR/WhatsApp

Primjeri: Reserved (179,90 kuna), Stradivarius (199,90 kuna), Mango (169,90 kuna)

Ako govorimo o uzorku, primjetno je da se jedan učestalo pojavljuje na torbama većih dimenzija. Riječ je o motivu krokodilske kože. Protekle zimske sezone ovaj je uzorak preplavio cipele i torbe, a ove jeseni rado ga nosimo čak i na hlačama. Upravo je  u jednim takvima Zagrebom prošetala prolaznica, a kako je njezina kombinacija izgledala možeš se prisjetiti ovdje.

 | Autor: PR/WhatsApp PR/WhatsApp

Primjeri: Mohito (129,00 kuna), C&A (oko 115 kuna), Stradivarius (149,90 kuna)

Za kraj, ako ti je dosta crnila i poželjela si veliku torbu u boji, neka tvoj odabir budu one u toplim bojama jesni. Od svijetlosmeđe, preko zlatnožute do zagasite narančaste...odabir je isključivo na tebi. Budući da smo u jesenskim mjesecima sklone odabrati modne kombinacije u tamnim nijansama, odabir torbice u boji može biti izvrstan način da podignemo monokromatske kombinacije koje nerijetko znaju odavani dojam predvidljivosti i dosade.

Photo: Shutterstock/instagram

Komentari 0