Moda
Velika proljetna akcija u Sport&Moda trgovinama i na webu! Velika proljetna akcija u Sport&Moda trgovinama i na webu! Velika proljetna akcija u Sport&Moda trgovinama i na webu! Velika proljetna akcija u Sport&Moda trgovinama i na webu! Velika proljetna akcija u Sport&Moda trgovinama i na webu! Velika proljetna akcija u Sport&Moda trgovinama i na webu!

Velika proljetna akcija u Sport&Moda trgovinama i na webu!

Tražite sportsku kombinaciju koja je u trendu i po pristupačnim cijenama?

Idealno mjesto za Vas su u tom slučaju Sport&Moda trgovine ili web shop www.sport-moda.hr gdje u par klikova možete doći do novog sportskog stylinga. 

Velika proljetna akcija na odabrane artikle u Vašim omiljenim sportskim trgovinama je upravo u tijeku! Artikle na akciji od 30% i 40% potražite u Vašim omiljenim sportskim trgovinama te na web shopu do 07.06.2017. godine! Sport&Moda je pravi odabir gdje možete pronaći top brandove na jednom mjestu: Nike, Adidas, Coverse, Puma, Saucony, Vans, Reebok!

 | Autor: arhiva arhiva Proljeće je idealno vrijeme za obnovu garderobe stoga požurite, ponuda je jako primamljiva, a zalihe se tope velikom brzinom.

 | Autor: arhiva arhiva Informacije o ovoj i ostaloj ponudi unutar Sport&Moda trgovina možete pronaći na: www.sport-moda.hr

Posebna novost u našim trgovinama je 4SHE- prva trgovina ovakvog koncepta u Hrvatskoj koja ženama nudi individualno iskustvo kupovine. 4SHE je trgovina sportskom odjećom, obućom i opremom za žene koje se u slobodno vrijeme bave sportom s ponudom brandova Nike, Adidas, Reebok i Puma, a nalazi se na adresi Brne Krnarutića 2, Zadar. Sve pripadnice ljepšeg spola koje budu dolazile u Zadar u nadolazećim ljetnim mjesecima pozivamo da osjete posebno iskustvo kupovine. Budite u trendu po atraktivnim cijenama.

 

A post shared by Sport & Moda (@sportmoda.hr) on

Budite u trendu po atraktivnim cijenama.

Photo: arhiva

Komentari 0