Moda

Velika obljetnica s.Olivera: predstavili slavljeničku kapsulnu kolekciju Let’s go MAD(RAS)!

 

s.Oliver je isplanirao nešto veliko za ovogodišnju obljetnicu: limitiranu OBLJETNIČKU KOLEKCIJU koju obilježava karirani uzorak, a lansira se krajem rujna i poklapa se sa uspješnom povijesti samog brenda.

OSVOJI S.OLIVER ŠAL! Odgovori na nagradno pitanje i osvoji prekrasan šal iz Madras kolekcije! Biramo jednu dobitnicu s najkreativnijm odgovorom, a nagradni natječaj traje do 26.10.

 

Sretna dobitnica je Matea Meštric. Čestitamo!

 

 | Autor: PR/WhatsApp PR/WhatsApp

Pravila nagradnog natječaja.

Pravila o korištenju osobnih podataka

Galerija SC-a sinoć je bila mjesto proslave kapsulne kolekcije brenda s.Oliver. Oduševljenje ovom limitiranom kolekcijom nisu krila brojna lica društvenog života poput: Anite Dujić, Petre Kurtele, Nine Mie Čikeš, Marka Braića i brojnih drugih. Mlada glazbena zvijezda, Nika Turković, svojom live izvedbom glazbenih hitova idealno se uklopila u slavljeničko raspoloženje.

Sve je počelo 1969. sa malom trgovinom u Würzburgu u Njemačkoj. s.Oliverov osnivač Bernd Freier uvezao je tisuće kariranih košulja iz Indije u raznim bojama – i prodao svaku od njih. To je priča o počecima uspjeha s.Olivera, sukladno tome, nema boljeg načina za proslavu 50 godina mode od novih, trendy interpretacija našeg najdražeg uzorka, kariranog. Stoga, let’s go MAD(RAS)!

S ovom kapsula kolekcijom, mi na nove načine interpretiramo uzorak našeg nasljeđa, stvarajući mladenačke, trendy i uzbudljive novitete. S raznim stilovima u kolekciji, Vi možete izabrati svoj savršeni izgled samostalno, jer se svi odjevni komadi lako kombiniraju jedni s drugima. Na ovaj način svi mogu eksperimentirati sa svojim osobnim stilom i zabaviti se.

 | Autor: PR/WhatsApp PR/WhatsApp

Dresscode je jednostavan: karirano po svuda: od torbi do trenirki, kariranih hlača do dvostranih jakni, jesenska kolekcija nudi sve što Vam srce može poželjeti. Zakrpane karirane haljine, dvostrane pufaste jakne i traperice, ili karirani dugi cardigan novi su odjevni predmeti koje morate imati. Svi izgledi obilježeni su s.Oliverovim autentičnim bojama: jarko crvena, tamnoplava, kraljevski plava, curry žuta, kao i mješavina bijele i sive.

Ova kapsula kolekcija predstavlja naš novi svijet mode: hrabar, pun boja, trendy i sa okom za detalje – sve u našem tradicionalnom rasponu cijena. To je stil na višoj razini!

Sa ovom kolekcijom i kampanjom, ne samo da gledamo u našu uspješnu povijest, nego i otvaramo nove puteve za našu budućnost. Držat ćemo Vas u toku sa svime što se događa u našoj obljetničkoj godini!

Photo: PR/WhatsApp

Komentari 0