Moda

Velika modna pogreška Rite Ore

Pjevačica Rita Ora u posljednje vrijeme nametnula se ne samo na glazbenom polju nego i na onom modnom. Njen eklektičan i neobičan stil privukao je brojne dizajnere, a suradnja s poznatim brendovima samo se niže. No, i Rita zna pogriješiti. U utorak 19. Kolovoza u Madison Square Parku u New Yorku promovirala je novi DKNY parfem i iznenadila sve prisutne i ne toliko laskavoj kombinaciji.

Rita je zanimljiva jer voli eksperimentirati i nije je strah odjenuti neku neobičniju kombinaciju. Pri tome nikad ne ide u avangardne vode, poput Lady Gage, nego koketira s raznim stilovima i urbanim seksipilom, poput njene kolegice Rihanne. Bilo da joj kombinacija laska ili ne, ona će uvijek privući pozornost

 | Autor: Guliver Image/Getty Images Guliver Image/Getty Images To se dogodilo i na promociji novog parfem. Za tu prigodu Rita je odabrala, naravno, DKNY, i to kombinaciju gornjeg dijela iz kolekcije jesen/zima 2014./2015. i resort kolekcije za 2015. Pjevačica je odabrala upadljivu sivu boju i sjajan materijal, a modne dodatke je uskladila uz outfit.

 | Autor: @ www.splashnews.com @ www.splashnews.com Mnogo toga je pogrešno na ovoj kombinaciji, a najveća greška koja bode u oči je dužina haljine koja ne pristaje Ritinoj visini. Vizualno je smanjuje, a taj dojam su dodatno naglasile usklađene duboke tenisice na platformu. Spušten struk na haljini tome također ne ide u prilog, a duboki dekolte dodatno narušuje proporcije. Odabrani pomalo spacey model, nažalost više djeluje poput zgužvane folije nego poput futurističkog kompleta.

 | Autor: @ www.splashnews.com @ www.splashnews.com Pohvala ide odabranom nakitu i make upu. Crveni ruž je unio potrebnu boju u ovu neuspjelu kombinaciju, a crne mačkaste naočale želimo u svojoj kolekciji.

U galeriji detaljnije pogledajte detalje Ritinog stylinga...

Photo: @ www.splashnews.com

Komentari 0