Moda

Već sada znamo koja će biti hit boja jeseni!

Možda je serija "Orange is the new black" imala neke veze s ovim novim modnim trendom?

Imaš li u svom ormaru nešto narančasto? Ako je tvoj odgovor da, onda će te sigurno jako razveseliti činjenica kako će upravo ovo biti boja jeseni 2018. godine. Ako je tvoj odgovor ne, onda te čeka jedan jako dobar shopping...

 

Objavu dijeli Zoe Sugg (@zoella)

Iz nekog razloga, jarke boje su postale glavne na modnom radaru gotovo svake moderne djevojke, a priča se nikako neće promijeniti ni s dolaskom jeseni. Tvoje omiljene žute haljine, topove i suknje zamijeniti će one - narančaste! Iako ovdje ne govorimo o klasičnoj kričavoj narančastoj, već o onoj njenoj pomalo zagasitoj varijanti zvanoj terakota, svejedno je ovo boja koja itekako privlači pažnju te osvježava cijeli look. 

 | Autor: Getty Images Getty Images Margot Robbie u Isabel Marant košulji i suknji

Ova prava jesenska boja jako je zabavna i šik, a s dobrom jaknom, balonerom ili haljinom ove nijanse - uvijek ćeš biti na best-dressed listi! To jako dobro znaju i zvijezde jer ju već naveliko nose na važna događanja i tako oduševljavaju modnu elitu. 

 | Autor: Getty Images Getty Images Anne Hathaway, Olivia Palermo, Rita Ora

Anne Hathaway tako je nedavno prošetala ulicama ulicama New Yorka u Anna Sui kombinaciji košulje i suknje, koju je zaokružila Le Silla štiklama i Gabriela Hearst torbicom u sličnoj nijansi. Trendseterica Olivia Palermo zna koliko je terakota važna nijansa za jesen jer je još u veljači nosila pulover u istoj boji, dok je pjevačica Rita Ora ipak odjenula najodvažniju od-glave-do-pete narančastu kombinaciju koju potpisuje modna kuća Rochas.

 | Autor: Zara Zara S lijeva na desno: 299 kuna, 229 kuna, 139 kuna

U jesenskoj kolekciji Zare nalazi se velik broj komada u narančastim nijansama. Nas su najviše oduševile Zarine haljine koje dolaze u više modela i krojeva, među kojima možeš odabrati idealan komad za sebe. 

 | Autor: H&M H&M S lijeva na desno: 250 kuna, 250 kuna, 315 kuna

I H&M zna koliko će zagasito narančasta biti cijenjena u jesenskoj sezoni pa su u svoju kolekciju dodali nekoliko divnih haljina i suknja u ovoj nijansi. Prema tome, drage naše missice - i kad završi sezona sunca, neka vaša garderoba sja žarko!

Photo: Getty Images

Komentari 0