Moda 15. veljače 2014.

Vanda Winter i Sementa Rajhard poput holivudskih diva

Žarko Bašić/Pixsell.
1/8

Na samo Valentinovo 14. veljače u Hypo centru održan je koncert „Marija Husar i prijatelji“. Na eventu najviše pozornosti bilo je usmjereno mladim pjevačicama Vandi Winter i Sementi Rajhard koje su blistale u kreacijama dizajnerskog dvojca eNVy room.

 | Autor: Žarko Bašić/Pixsell Žarko Bašić/Pixsell Elegantno i ženstveno izdanje s retro prizvukom odlično pristaje Sementi i Vandi. Vanda se odlučila za klasičnu boju Valentinova u nešto tamnijoj nijansi koja je na najbolji način istaknula njenu porculansku put. Uska pencil suknja kombinirana je s topom kojeg krasi veliki čipkani volanom na grudima. Pjevačica je kreaciju kombinirala uz crvene salonke s tankim crnim remenom, puštenom frizurom s blagim uvojcima, a jedini detalj su velike naušnice.

 | Autor: Žarko Bašić/Pixsell Žarko Bašić/Pixsell Njena mlađa kolegica odlučila se za trobojnu haljinu s visokim strukom. Ova haljina je bila odličan odabir jer njen kroj ističe samo ono najbolje na Sementi. Tamniji donji dio s visokim strukom vizualno je produžio noge, a svjetliji gornji je pozornost usmjerio na lijepu pjevačicu i njen divni osmijeh. Pohvala ide odabiru frizure. Kako je kosa maknuta s lica i prednje strane, dodatno je u pravi plan stavljena haljina. I Sementa se odlučila za statement naušnice koje odlično funkcioniraju u ovoj kombinaciji. Moramo priznati da je ovo jedno od najboljih izdanja mlada pjevačice.

 | Autor: Žarko Bašić/Pixsell Žarko Bašić/Pixsell Marija Husar odlučila se za klasičnu boju i dugu haljinu s blagim V izrezom koji je dodatno naglašen sjajnim ukrasom na dekolteu. Gornji dio haljine pjevačici odlično stoji i laska njenom tijelu. Dužina haljina, koja je naprijed kraća, a iza duža (takozvani frak), nije najbolji odabir jer vizualno krati noge. Cipele na špic odličan su odabir pjevačice i puno bolje bi došle do izražaja da je haljina nešto kraća.

 | Autor: Žarko Bašić/Pixsell Žarko Bašić/Pixsell U galeriji detaljnije pogledajte tko je sve bio na koncertu „Marija Husar i prijatelji“...

Komentari 0