Moda

Uzorci, uzorci: Mango ima najljepše torbice sezone!

Rijeko će koji modni dodatak u trenu popraviti tvoj styling, ali i raspoloženje - baš poput ovih neodoljivih torbi...

Police dućana sve se više pune komadima za proljeće, a izgleda da je Mango ove sezone odlučio "pretjerati" s torbama. Mi se ne žalimo! Doduše, jako će nam biti teško popratiti sve trendove i odlučiti se za samo neke modele. 

Možda vas zanima Ovo su torbice koje ćemo posvuda viđati Rubrika Moda Moda

 | Autor: mango mango Plava zmijska, točkasta (249 kuna), prozirni clutch (349 kuna), cvjetni print (249 kuna)

Čim smo zavirili u novu kolekciju high-street brenda Mango, primijetili smo vesele motive, uglavnom iz prirode, koji su ukrasili torbe svih oblika i veličina. Cvjetići, životinje, voće i jarke boje tu su kako bi nam popravili dan, ali i styling, a s jednom ovakvom torbom lakše ćemo dočekati proljeće.

 | Autor: mango mango Gore lijevo (169 kuna), dolje lijevo (299 kuna), nježno rozi cvjetni print (249 kuna), crveni print (169 kuna)

Nositi se mogu odmah, jer savršeno razbijaju zimsko sivilo i privlače sve poglede! Ako je suditi prema Mangu, cvjetni print na torbicama zaista će vladati proljetnom sezonom, ali ako nisi djevojka od upaljivih printeva, uvijek možeš odabrati i neki model zanimljive teksture ili neobičnog materijala. 
 | Autor: mango mango Velika karirana (299 kuna), crni ruksak s teksturom (199 kuna), crna tote torba s cvjetnim printom (349 kuna)

Kad će više to proljeće, ha?!

Photo: mango

Komentari 0