Moda

Uz subotnji Budi.IN darujemo prirodnu zubnu pastu L'Angelica

U subotu u Budi.IN-u sve o ženskim odijelima, trendu "mix and match" i predivnim tamnim ruževima

U novom Budi.IN-u pročitajte sve o najvećoj modnoj “krađi”. Iz muškog smo ormara još 60-ih “ukrale” odijelo, a danas se kombiniraju sa chic detaljima koji ih čine još boljima.

 | Autor: Goran Čižmešija Goran Čižmešija U subotu ne propustite i dar uz svaki Budi.IN - zubnu pastu L’Angelica. Ove zubne paste su prirodne, a zahvaljujući blagotvornim sastojcima svakodnevna higijena usne šupljine je ugodna, ali i besprijekorno učinkovita. Total Protection zubna pasta sadrži aloe veru, timijan, kadulju i bosiljak koji pružaju prirodnu zaštitu zubima i desnima te osiguravaju svjež dah. Naša beauty rubrika ovaj tjedan bavi se najpoželjnijim nijansama ruža u posljednoj sezoni - onim tamnim. Žana Kožul, naša iskusna vizažistica, ističe da je važan i stav - ključna stvar kod tamnijih ruževa je ženino samopouzdanje.

 | Autor: Goran Čižmešija Goran Čižmešija

Ako vam je potrebna promjena u ormaru, donosimo vam super ideje za “mix and match”. Vrijeme je da u potpunosti zaboravimo pitanje: “Slažu li se ove dvije stvari?” i počnemo nositi što god nam padne na pamet. No, čak i u ovom kaosu postoje pravila koja nije teško savladati. Nitko se ne rađa s okom za slaganje boja i uzoraka, no ovo ni nije pitanje talenta već vještine koja se može naučiti. Sve zaljubljenice u cipele u novom subotnjem broju mogu potražiti najljepše cipele s kristalima koje su apsolutni “must have” sezone, a dostojne su elegantnih kraljevna. I u interijerima smo se pozabavili novim trendovima. Ove sezone zaobilazna je zelena boja ‘greenery’ koju je Pantone proglasio bojom 2017. godine. Uz zelenu, u trendu je sve što podsjeća na zeleno, odnosno prirodu. Uzorci raznih egzotičnih biljaka, cvjetova, drveća, listova, na stolnjacima, tanjurima, posteljini, ručnicima, jastucima...

Photo: Goran Čižmešija

Komentari 0