Moda

Uz ove aplikacije vaši će selfieji biti mamac za lajkove!

Na društvenoj mreži koja se temelji na besprijekornim fotografijama korisnika borba za lajkove traje iz dana u dan...

S popularnošću jedne od omiljenih društvenih mreža, Instagrama, rasla je popularnost i 'filtera' kojima velikim dijelom možete zahvaliti na veličanstvenim fotografijama kojima ste se pohvalili.

Bilo da je riječ o fantastičnim selfiejima ili pak predivnim krajolicama, oni upravo zahvaljujući filterima postaju još mističniji, dramatičniji i na kraju - genijalniji.

No, taman kada ste shvatili kako funkcioniraju svemogući filteri, stigla je njihova poboljšana verzija. Naime, mnoge aplikacije omogućavaju da vaše fotografije izgledaju poput pravih profesionalnih i u svega nekoliko klikova postanu pravi mamac za lajkove.

 | Autor: Getty Images Getty Images

Prisma

Ako već imate fotografiju koja je predivna, ali joj nedostaje doza posebnosti, ne ostavlja dojam unikata, isprobajte Prismu. Ova besplatna aplikacija koristi likovne tehnike, gotičke nijanse ili pak slaže vaše fotografije u mozaik i na sve ove (a i mnoge druge) načine može vašu fotografiju transformirati u potpuno neobičnu objavu kojoj će se svi diviti.

Photo Lab

Imate Instagram (pre)pun selfieja? To je u redu, ali ne mislite li da je pomalo monotono? Kako bi vaši selfieji bili drugačiji, dosad neviđeni, poigrajte se  mogućnostima koje vam nudi aplikacija Photo Lab.

Snapseed

Ako ste raspoloženi za nešto profesionalnije uređivanje Instagram objava, isprobajte Snapseed koja vam besplatno nudi alate za obrađivanje fotografija kojih se ne bi posramili ni pravi Photoshop maheri. Osim toga, ova genijalna aplikacija ima i opciju Retrolux koja vaše fotografije jednim potezom vraća u daleku prošlost, a svi znamo da je retro u modi! 

Photo: Guliver Image/Getty Images

Komentari 0