Moda

Uz ovaj trik ćeš u visokim petama moći izdržati satima

Pred tobom je sezona partyja - a šteta bi bila da ti veselje pokvari bol od onih divnih novih cipelica na visoku potpeticu koje ti tako lijepo stoje

Sve smo to prošle - baš smo se lijepo sredile i super izlazak je pred nama, a onda, ni nakon sat vremena zabave, počne ona bol u stopalima, koja se svakim trenutkom još više pojačava. Zabava, međutim, ne mora tu završiti, ako isprobaš ovaj trik koji je podijelila žena koja se već dugo bavi cipelama i piše o njima, Megan Cleary. 

Ona savjetuje da kada osjetiš tu poznatu bol koju ti uzrokuju tvoje cipele učiniš sljedeće: otiđi u toalet, izuj se i u umivaoniku pusti hladnu vodu da malo teče po jednoj, a zatim drugoj nozi. Nakon toga, na još vlažna stopala nanesi losion za tijelo (odsad uvijek nosi putno pakiranje u torbici). Nemoj sasvim osušiti noge već ih još malo vlažne ponovno uvuci u cipele.  

 | Autor: Instagram Instagram
"Ovako mogu ostati u cipelama još četiri sata i ne osjetiti bol. Ipak, mora se samo paziti na to da kad ponovno obuješ cipele, da noge ne budu jako mokre, samo blago vlažne", kaže Megan. 
Objašnjava da ovaj trik djeluje jer losion zaključava vlagu u koži, ali i stvara glatki film zbog kojeg će trenje biti manje. Uživaj u bezbrižnoj zabavi :)

Uz ove trikove sigurno bi bljirirala u Rosesovoj utrci štikli koju za početak možeš pogledati i dobro se zabaviti. Da, da, dobro si čula, u Roses Designer Outletu u Začretju u subotu (19.05.) od 15.30 do 20.30 sati održati će se ova zabavna Utrka štikli pa uz dobar šoping, možeš pogledati kako će se majstorice visokih potpetica snaći u ovom izazovu. A kad si već tamo... Obrati pozornost, u Rosesu imaju Ladies day i dodatne popuste tog dana:. Klikni i saznaj više.

Photo: Instagram

Komentari 0