Moda

Uz novi Budi.IN Chic čitateljice dobivaju divnu narukvicu na dar

Uz novi broj Budi.IN Chica koji je od danas na kioscima, na dar dobivate prekrasnu 2 u 1 narukvicu i ogrlicu, idealnu za sve ljetne kombinacije.

Možete birati između šest boja - crvene, bijele, srebrne, crvene, plave i ljubičaste. Upravo je bijelu i plavu za snimanje odabrala i zvijezda našeg trećeg broja, voditeljica Iva Šulentić.

 | Autor: arhiva arhiva

Na photo sessionu u zagrebačkoj Esplanadi Iva je spremno presvukla čak sedam odjevnih kombinacija, a rezultat je prekrasni editorijal, kojim dominiraju bijeli ljetni stylinzi. U vrlo osobnom intervjuu Iva nam je otkrila kako je za nju samo ljubav pogonsko gorivo te kako može zamisliti dan bez hrane, ali ne i bez ljubavi.

- Dugo sam mislila da odlučujem glavom, a ne srcem i dugo sam sama sebi to zamjeralajer sam zidove doista glavom i probijala. No, kada je došla ljubav, shvatila sam da je bilo potrebno samo to i sada glava i srce baš lijepo surađuju - kaže Iva.

 | Autor: Danijel Berković/Pixsell Danijel Berković/Pixsell

O ljubavi, ponajviše o o onoj prema obitelji, pričao sam je i Rade Šerbedžija. U velikom nam je intervjuu također otkrio kako za njega nema predaha, stajanja ili penzije. Iako je u 70. godini, kaže poznati glumac, osjeća se sve mlađe! 

Osobna shopperica kraljevske obitelji

U ljetnom izdanju Chica očekuje vas 180 stranica modnih i beauty noviteta, intervjua s poznatima, ali i onim možda manje poznatima širokoj javnosti, ali itekako zanimljivim sugovorncima. Jedna od njih je i Mojca Šapla, Slovenka koja je osobna shopperica kraljevske obitelji u Dubaiju. Pohvalila nam se kako svojim bogatim klijentima kupuje sve što požele, pa i dijamante i automobile! Pripremili smo veliki specijal o badićima i pripremama za plažu. A tko o tome bolje zna od naših Budi.IN ambasadorica. Djevojke s naslovnica našeg redovnog izdanja ispričale su nam kako se pripremaju za more, što pakiraju, koje proizvode za sunčanje koriste...

Donosimo i veliku temu o prirodnoj kozmetici u koju smo uključili više od 100 najboljih proizvoda na našem tržištu, a pa će svi tipovi kože moći pronaći nešto za sebe. Imamo prekrasni interijer, kuću u zagrebačkom Markuševcu, koja je izgrađena za 1000 eura po kvadratu, a izgleda poput luksuzne vile. Budi.IN Chic možete pronaći na svim kioscima od 15. lipnja.

Photo: arhiva

Komentari 0