Moda

Uz novi Budi.IN naučite kupovati na sniženjima kao profić

Što treba kupiti sad, a nositi kasnije, kako izgleda bosansko vjenčanje u Tajlandu i još puno toga

Sniženja su u punom jeku, u većini dućana već je drugi, a negdje i treći krug, pa je idealno vrijeme da uskočite u vlak povoljnih cijena, no to nipošto ne znači kupovinu bez kriterija.Upravo zato u subotu u Budi.IN-u otkrivamo koje je komade najbolje kupiti sad i zašto katkad kupovina na sniženjima uopće ne mora imati veze s kalendarom. Što nabaviti sad pa nositi kasnije, a ne zeznuti se s pretrendi stvarima - sve doznajte u Budi.IN-u.

U novom broju posebnu smo pažnju obratili na fine tople kape te visoke čizme. Zima ne popušta, pa je red da se opremite toplim pomagačima, koji su ujedno preslatki i jako stajliš.

 | Autor: Goran Čižmešija Goran Čižmešija


Zvijezda novog broja je Larie Marina Matić, 29-godišnja zagrebačka dizajnerica, koja stoji iza popularnog brenda Larie. Marina je prekrasna mlada žena izvrsnog smisla za modu i styling, što joj je i struka, a sama kaže kako je presretna da joj je hobi ujedno posao. 


- Trudim se sama stvarati svoj stil, neuniformirani, ne opratim slijepo trendove, odjenem isključivo ono što mi se nosi taj dan. Najviše volim haljine i jaknice-blejzere. Boje i uzorci nekako su i moj zaštitni znak u stvaranju svake kolekcije, preslika mene - kaže Marina. 


 | Autor: Goran Čižmešija Goran Čižmešija

U rubrici Interijeri ovaj se tjedan također bavimo stvarima sa sniženja, a naša je Boba odabrala najbolje detalje i komade namještaja za spavaću sobu. Primjerice, jeste li znali da na madracu ne smijete štedjeti te da biste ga trebali kupovati na tzv. blind testu, tako da samo probate udobnost a da vidite i cijenu? Kad je riječ o dekorativnim momentima spavaće sobe, tu je situacija potpuno drukčija te si možete dozvoliti low cost varijante.

 | Autor: arhiva arhiva

U rubrici Destinacija ovaj vam tjedan donosimo priču para iz Bosne i Hercegovine koji se vjenčao u Tajlandu te usput savjetuju što sve obići, ali i na što pripaziti odlučite li se za vjenčanje u toj zemlji.

 | Autor: Privatni album/Olja Runjić Privatni album/Olja Runjić

 

Photo: Goran Čižmešija

Komentari 0