Moda 10. prosinca 2016.

Uz Chic na dar srebrni privjesak!

arhiva.

Fantastične ideje za blagdanske poklone, hrpa modnih noviteta i odlične priče naših autora i kolumnista

Sve vas to očekuje u zimskom izdanju Budi.IN Chica, koji je na kioscima od ponedjeljka, 12. prosinca. Uz svaki broj na dar dobivate i srebrni privjesak u obliku srca, poznatog hrvatskog brenda Argentum. U Chicu potražite i priču o tome kako su ovi stajliš modni dodaci nastajali. Prošetali smo najljepšim zagrebačkim adventskim lokacijama i to u društvu ljepotica, zvijezda tjednih izdanja Budi.IN-a.

 | Autor: Davor Puklavec/ Pixsell Davor Puklavec/ Pixsell U rubrici beauty donosimo pregled najtraženijih ruževa, sjenila i ostalih proizvoda za postizanje party looka. Imamo i odličnu božićnu priču - tri para prijateljica i kreativki napravile su samo za Chic blagdanski ugođaj.

 | Autor: Davor Puklavec/ Pixsell Davor Puklavec/ Pixsell Prvi par je kuhao, drugi zamatao, treći stvarao cvjetne dekoracije. Očekuju vas i reporti iz Londona, New Yorka, Rima, a naši kolumnisti pišu o sreći, koja je tema broja. Živorad Tomić preporučio je najbolje blagdanske filmove, Olja Vori izabrala kapute za zimu, Sanja Agić daje savjete za party make-up...

Novi Chic sa srebrnim privjeskom na dar potražite na svim kioscima za 25 kuna.

 | Autor: arhiva arhiva

Komentari 0