Moda
1/16

Ususret Olimpijskim igrama: Ulicama vladaju sportski modni komadi

Da moda nije rezervirana samo za svjetske modne piste dokazuju i dame koje uspješno spajaju komade "rezervirane" za odlazak u teretanu s onima za kojima 'lude' i najveće fashionistice...

Iako Olimpijske igre još uvijek nisu službeno počele, a i naša je zemlja tisućama kilometara udaljena od njihovog mjesta održavanja, sportski se duh osjeti i u modnim street style kombinacijama.

Prave fashionistice znaju kako kombinirati omiljene sportske komade s trendi hlačicama, suknjama ili cipelama. Također, najelegantnija boja, crna, najbolje će doći do izražaja ako je kombinirate s efektnim torbicama u žarkim bojama.

 | Autor: Goran Čižmešija Goran Čižmešija

Ako ipak više volite jarke boje, najdražu sportsku majicu možete nositi s trenirkom u žutoj, zelenoj ili pak nekoj drugoj životopisnoj boji. Par sunčanih naočala i tek nekoliko modnih dodataka, poput narukvica ili choker ogrlice, vašem će stajlingu podariti dozu elegancije.

 | Autor: Goran Čižmešija Goran Čižmešija

Za prevrtljive dane, kada se sunce i kiša uporno izmjenjuju, idealne će biti kratke trenirke. Kako je ljeto vrijeme opuštanja i zabave, pobrinite se da vaša trenirka bude ukrašena upečatljivim printom.

 | Autor: Goran Čižmešija Goran Čižmešija

Ako ste i vi u potrazi za novim sportskim komadima koje ćete moći nositi tijekom cijele godine, za vas smo izdvojili najbolje iz trenutne ponude. Zavirite u našu galeriju i provjerite posljednje trendove u svijetu sporta.

Photo: Goran Čižmešija

Komentari 0