Moda

Usporedili smo: Lidl blagdanska kolekcija vs. high street ponuda

Nova Lidl Let's celebrate, Esmara by Heidi Klum kolekcija stigla je i u naše ruke i nećeš vjerovati - puna je noviteta koji neodoljivo podsjećaju na sve trendi komade iz high-street trgovina

Lidl ima novu Esmara by Heidi Klum kolekciju! I ako je to uopće moguće, još je bolja od prethodne. Poznata manekenka Heidi Klum još se jednom pokazala kao odlična dizajnerica i kreirala kolekciju za Lidl, prigodnog imena Let's celebrate. Zašto prigodnog? Zato što su komadi savršeni za blagdansko, slavljeničko razdoblje pred nama! Šljokice, baršun i imitacija krzna tri su najveća ovosezonska trenda, a ako netko to dobro zna, onda je to Heidi. U kolekciji se nalaze haljine, suknje i topovi sa šljokicama koje jedva čekamo odjenuti za ludo nadolazeće vrijeme tuluma, ali jednako tako pronaći ćeš i hlače, pulovere, kardigane i jakne idealne za svaku zimsku poslovnu priliku.

Nova Lidl Let's celebrate, Esmara by Heidi Klum kolekcija sastoji se od komada koje smo ove sezone pronašli u gotovo svakoj high-street trgovini, a da će Lidl uskoro u svojoj ponudi imati super trendi komade - upravo ćemo i dokazati.

 | Autor: miss7 miss7 Lidl Let's celebrate, Esmara by Heidi Klum haljine VS. Zara/H&M

Haljine sa šljokicama apsolutne su vladarice nove Lidl Let's celebrate, Esmara by Heidi Klum kolekcije. Dolaze u četiri različite boje i dvije različite dužine rukava. Haljina koju super jednostavno možeš iskombinirati (jer je sama po sebi statement!) apsolutno je idealna za blagdanske tulume i naravno - novogodišnju proslavu! 

Ako ti je haljina sa šljokicama previše za tvoj ukus, uvijek ju možeš zamijeniti genijalnom minicom koja će ostaviti jednako dobar i upečatljiv dojam, a istovremeno je "ublažiš" s jednostavnijim topom. 

 | Autor: miss7 miss7 Lidl Let's celebrate, Esmara by Heidi Klum suknje VS Mango/Stradivarius/Zara

Komad koji odmah želimo u ormaru je šljokasti blejzer iz nove Lidl Let's celebrate, Esmara by Heidi Klum kolekcije! Ovo je svakako jedan od komada u koji se isplati investirati jer ćeš ga nositi još duuuugo nakon blagdanske sezone. I najjednostavnija kombinacija će odmah postati vrijedna divljenja!

 | Autor: miss7 miss7 Pronađi razlike: Lidl Let's celebrate, Esmara by Heidi Klum VS. Zara

Još jedan super trendi komad koji smo ove godine primijetili u high-street trgovinama su i t-strap topovi, a dio su nove Esmara kolekcije. Dolaze u nekoliko različitih nijansa i tekstura - od baršuna, svile pa do šljokica; i nema šanse da mu odoliš! Zašto je ovaj top genijalan? Zato što pristaje uz baš sve hlače i suknje u tvom ormaru, možeš ih nositi i u dnevnim, ali i u večernjim prilikama te u svim sezonama.

 | Autor: miss7 miss7 Genijalni topovi s naramenicama iz Lidl Let's celebrate, Esmara by Heidi Klum kolekcije!

Helou, pa ovaj crni kombinezon je fenomenalan! Ovakva prilika za party komad iz snova se ne propušta. Dugi kombinezon sa halter-neck izrezom je upravo ono što će ti poslužiti u svim "nemam što odjenuti" prilikama, a dobro se može stilizirati i za poslovne sastanke, kao i blagdanske domjenke koji te čekaju. 

 | Autor: miss7 miss7 Pogodi koji je iz nove Lidl Let's celebrate, Esmara by Heidi Klum kolekcije?!

Ako se nas pita, plišani kaput iz Lidl Let's celebrate, Esmara by Heidi Klum kolekcije komad je koji nikako, naglašavamo NIKAKO, nećemo propustiti. Dolazi u dvije boje: crnoj i čokoladno smeđoj, a ako jedan kaput vlada ove sezone - onda upravo gledaš u njega!

 | Autor: miss7 miss7 Pa reci da nisu isti?! Kaputi iz Esmara by Heidi Klum kolekcije neodoljivo podsjećaju na H&M-ov bestseller

U svakom slučaju, Lidlova Let's celebrate Esmara by Heidi Klum kolekcija prepuna je trendi, party komada koje ćeš s najvećim veseljem prošetati ove sezone, ali jednako tako pronaći ćeš i klasične, bezvremenske komade koji zaslužuju mjesto u svakom ženskom ormaru. Lidl je postao naša nova high-street destinacija i ne možemo biti sretniji zbog toga! Baš kao i naš budžet...

Photo: miss7

Komentari 0