Moda

Usavršile tehniku "twinninga": Pogodite tko je Lana, a tko njena prijateljica

Pjevačica je zbunila svoje sljedbenike na Instagramu koji ju nisu uspjeli prepoznati na fotografiji

Lana Jurčević već je mnogo puta pokazala da u stopu prati svjetske trendove, a jedan od njih je i "twinninig", odnosno modno usklađivanje s najboljom prijateljicom, što je pjevačica usavršila. Kako i sam korijen riječi kaže, cilj "twinninga" je izgledati poput blizanki, a na fotografiji koju je Lana objavila na Instagramu, teško je iz prve pogoditi tko je ona, a tko njena najbolja prijateljica. Pjevačica je čak uspjela zbuniti i svoje najveće obožavatelje. Možete li ju vi prepoznati?

 

😍 it's good to be us :-) 🍒👅

A photo posted by Lana Jurcevic Official🍬️ (@lana_jurcevic) on

Iako na ovoj fotografiji doslovno izgledaju poput blizanki, bit "twinning" je i modno se uskladiti, a njima je i to pošlo za rukom. Naravno, to ne znači da ćete se vaša prijateljica i vi obući jednako, već u istom stilu, kako bi jedna drugu nadopunjavale, baš kao što to često rade Kendall Jenner i Gigi Hadid. I ovom slučaju Lana je bok uz bok sa svjetskim fashionisticama, te nam svima može održati lekcije iz "twinninga" na plaži i u večernjem izlasku.

 

Almost there...

A photo posted by Lana Jurcevic Official🍬️ (@lana_jurcevic) on

U jednodijelnim kupaćim kostimima s cvjetnim uzorcima, prijateljice izgledaju različito, ali i jako usklađeno, a sličnu su taktiku imale i u odabiru večernjeg stylinga.

Dobitna formula bila je kratke traper hlačice i gladijatorice, a usklađenom looku svaka je podarila dozu vlastite osobnosti. Stoga, ako se i vi želite modno uskladiti s prijateljicom, inspiraciju ne trebate tražiti kod svjetskih fashionistica, jer i naše slavne dame očito znaju što rade.

Photo: Instagram/Nives Celzijus

Komentari 0