Moda

Internet pun animacija - Kako je Leonardo DiCaprio godinama lovio Oscar

Sada kada su svi odahnuli, jer je Leonadro DiCaprio napokon osvojio Oscara, vrijeme je da se podsjetimo kako je izgledala njegova potjera za zlatnim kipićem...

Napokon možemo svi odahnuti jer je Leonardo DiCaprio sinoć ja osvojio svog prvog Oscara za najboljeg glumca u filmu The Revenant. Ovaj 41-godišnji glumac za istu je nagradu nominiran već četiri puta, prvi put 1994. godine za najboljeg sporednog glumca u filmu Što muči Gilberta Grapea, a posljednji put mu je Oscar izmakao za najboljeg glumca u filmu Vuk s Wall Streeta 2014. godine. Pamtimo ga još od njegovih dječačkih dana, a srca nam je posebno osvojio svojom ulogom u filmu Titanic od kojeg je prošlo gotovo 20 godina. Leonardo se od tada mnogo promijenio, što u stvarnom životu, što kroz različite uloge koje je glumio, a ovaj video to najbolje pokazuje.

 
The Changing Face Of Leonardo DiCaprio!

How is that even the same person?! #MPOriginal

Posted by Moviepilot Video on Tuesday, December 29, 2015

Glumac, koji je po mnogima već odavno zaslužio ovaj zlatni kipić, posljednjih godina dobio je neviđenu potporu javnosti koja, ali je i postao predmet zafrkancije zbog svojih uzastopnih gubitaka. Nagrada o kojoj je sanjao 23 godine inspirirala je mnoge ilustracije, a ovo su najsmješnije do njih.

 | Autor: Tumblr Tumblr

 

Card

 | Autor: Tumblr Tumblr

 

Card

 | Autor: Tumblr Tumblr

 

Card

 | Autor: Tumblr Tumblr

 

Card

 | Autor: Tumblr Tumblr

Photo: Getty Images

Komentari 0