Moda
1/47

Urbani stil upotpunjen sportskim komadima

Kantautorica Sara Renar iza sebe ima debi-album “Djeca”, a svojim talentom i snažnim glasom osvaja publiku na prvi pogled i na prvi glas. Iako joj je glazba najveća ljubav, moda se uspjela također naći među njezinim strastima, a svoj urbani stil voli uskladiti uz vintage komade i sportsku odjeću koja je esencija njezinog omiljenog sporta - trčanja.

Vodi se time da nosi ono što joj je udobno i praktično, a da pritom i dobro izgleda. Često je i na biciklu pa joj ta činjenica dosta određuje svakodnevnu garderobu.

 | Autor: Goran Jakuš/Pixsell Goran Jakuš/Pixsell

Nije rob trendova

''U zadnje vrijeme sve više volim jarke boje! Na snimanju ih nisam nosila jer mi je gomila odjeće u pranju, ništa ne stižem zbog skorašnje premijere predstave. Kad kupujem neki novi komad odjeće uvijek razmišljam uz što bi se od postojećih komada moglo skombinirati, pa si onda mogu u nedostatku vremena dozvoliti da zgrabim prvo iz ormara i zbrišem iz kuće'', započinje Sara.

 | Autor: Goran Jakuš/Pixsell Goran Jakuš/Pixsell

Dnevni i večernji look joj se razlikuju po količini šminke, blještavim detaljima, u svečanim prigodama čak padne i kakva haljina ili suknja. Napominje kako nije rob sređivanja – kad si cijeli dan u pogonu naravno da završiš navečer vani u tenisicama - ali voli se srediti kad se za to ukaže prilika

 | Autor: Goran Jakuš/Pixsell Goran Jakuš/Pixsell

Priznaje kako trendove baš i ne prati, posebice jer je danas sve 'dozvoljeno' nositi. Shopping obavlja planski i u kratkom roku, a voli i radove domaćih dizajnera.

''Od hrvatskih dizajnera mi se sviđa rad cura iz Dioralopa i slatke majice i haljinice Jolie Petite. U shopping idem kad treba obnoviti garderobu, dosta funkcionalno tome pristupam. Što se kupovine tiče, više sam tip koji voli redovito ići na plac i u dm. Iskreno, najviše volim ići sama i to usred radnog tjedna ujutro kad nema gužve i sve mogu u miru obaviti. Imam cca sat i pol strpljenja pa ako se što u tom roku nađe, super'', pojašnjava Sara.

 | Autor: Goran Jakuš/Pixsell Goran Jakuš/Pixsell

Tenisice su joj omiljeni izbor

Kaže kako kupuje tamo gdje pretpostavlja da kupuju sve mlade cure, Zara, Mango, H&M, a ponekad Benetton i Sisley što je limit njezine platežne moći. Preko interneta voli naručivati ako je sigurna u kroj i broj, u zadnjih par godina je naručila cipele iz Vešmašine i Fly London cipele preko e Baya. Jako voli posjećivati second hand shoppove u koje odlazi u ciljane kupovine.

 | Autor: Goran Jakuš/Pixsell Goran Jakuš/Pixsell

''U zadnje vrijeme ima baš puno kvalitetnih, a jeftinih second hand shoppova. Tu idem ciljano kupovati, samo zato što je povoljno ne znači da se moram natrpati sa sto nepotrebnih gluposti. Nedavno sam za vrlo dobru cijenu obnovila kompletnu večernju garderobu u second hand dućanu Buried Clothes,  sive hlače i košulja su dio večernjeg looka sa snimanja'', nastavlja Sara.

 | Autor: Goran Jakuš/Pixsell Goran Jakuš/Pixsell

Od obuće jako voli tenisice jer su udobne, a velika joj je strast trčanje pomoću kojeg održava kondiciju. Stoga joj se u ormaru i nalazi mnogo sportskih izdanja, tako da i za vrijeme trčanja uvijek izgleda stylish. Često nosi punu petu, jer noge djeluju vitkije, a da se pritom čovjek može normalno kretati pa je to razuman kompromis. Ljeti pak ne izlazi iz japanki. 

''Imam par visokih peta koje nosim za vjenčanja i slične prigode, ali balerinke uvijek strpam u torbicu! Ako je neka fensi prigoda onda torbicu skombiniram s ostatkom garderobe, a u svakodnevnom životu se svodi na to da hrpu stvari strpam u kričavo zelenu torbu preko ramena koja podsjeća na Freitag torbe, ali je u stvari reklamna od proizvođača lijekova. Kad si dijete doktora puna je kuća takvih reklamnih stvari'', kroz smijeh nastavlja Sara.

 | Autor: Goran Jakuš/Pixsell Goran Jakuš/Pixsell

Statement komadi nakita prvi su joj odabir

Nakit nosi svakodnevno, najviše narukvice, ogrlice, prstenje. Jako voli glomazne komade nakita, ali često gubi nakit pa kaže kako je to nepredvidiviji dio stylinga. U njenoj kozmetičkoj torbici se nalaze krema za lice, maskara, tuš, labelo i rezervne leće. Ako joj je neki intenzivni period kao sad s probama pred premijeru 'Malog Čovjeka'. Onda svaki dan stavi malo pudera preko podočnjaka. 

 | Autor: Goran Jakuš/Pixsell Goran Jakuš/Pixsell

Nadoda malo rumenila i olovku za oči i tuš u kombinaciji. Za večernji look doda još maskaru i sjenilo, ali ne svaki put. Kada je parfem u pitanju, najdraži joj je Calvin Klein One i njega već godinama koristi. Svoju dugu i bujnu kosu njeguje na zapravo vrlo jednostavan i nekomplicirani način.

 | Autor: Goran Jakuš/Pixsell Goran Jakuš/Pixsell

''Kako mi je kosa skoro do – uglavnom jako dugačka onda je samo pranje kose već pothvat pa je najčešće samo pustim da se prirodno osuši i stavim kakvo ulje protiv isušivanja. Onda bude puštena, u repu ili u punđi. Tu i tamo je volim malo uviti, sviđa mi se kako izgleda kad je valovita'', zaključila je Sara.

Prostor: Melin - u koloru

U galeriji pogledajte više fotografija...

Photo: Goran Jakuš/Pixsell

Komentari 0