Moda
Urbani glamur i naglašena ženstvenost vladaju Guess svijetom Urbani glamur i naglašena ženstvenost vladaju Guess svijetom Urbani glamur i naglašena ženstvenost vladaju Guess svijetom Urbani glamur i naglašena ženstvenost vladaju Guess svijetom Urbani glamur i naglašena ženstvenost vladaju Guess svijetom Urbani glamur i naglašena ženstvenost vladaju Guess svijetom Urbani glamur i naglašena ženstvenost vladaju Guess svijetom 1/9 Urbani glamur i naglašena ženstvenost vladaju Guess svijetom Urbani glamur i naglašena ženstvenost vladaju Guess svijetom

Urbani glamur i naglašena ženstvenost vladaju Guess svijetom

Neodoljiva modna igra vaših najdražih tonaliteta u novj Guess kolekciji

Ljubiteljice Guess-a i u hladnijim danima mogu uživati u neodoljivim nijansama pastelno roze, plave i neizostavne crne. Suknje u lepršavim i pencil modelima odlično se slažu s traper košuljama.

 | Autor: arhiva arhiva
Decentno insertirani floralni motivi u kombinaciji sa stilskom igrom neodoljivog miksa plavih i puderastih tonova, pozivaju vas da hrabro zakoračite u fashion jesen.

 | Autor: arhiva arhiva
Kaputi u pastelno rozoj nijansi vrhunski nadopunjuju i casual, ali i nešto zahtjevnije outfite, dok su tamnoplavi rezervirani za nešto ozbiljnije prilike.

 | Autor: arhiva arhiva
Trapera nikad dosta – Guess osim traper košulja predlaže i traper suknje kao novi hit sezone kojem nisu mogla odoljeti ni najpoznatija imena modnog svijeta.

 | Autor: arhiva arhiva
Neizostavan komad kolekcije svakako su traperice koje dolaze u nekoliko atraktivnih modela te su idealan komad za kombiniranje s tunikama, kimonima te toplim vestama.

 | Autor: arhiva arhiva
Guess nije zaboravio na jedan od najdražih ženskih komada kao što je kombinezon te neodoljiva kožna jakna.
   | Autor: arhiva arhiva
Nova kolekcija donosi dramatičnu ženstvenost koja se budi u istinskoj Guess ženi, dok se odražava u orijentalnim komadima poput kimona, tunika i širokog remena koje daju autentičan osjećaj istočne sofisticiranosti koja ispisuje snažnu osobnost te daje egzotično zavodljivu kolekciju.

Photo: arhiva

Komentari 0