Moda 20. studenoga 2012.

Predstavljamo naše fotografe: Tomislav Miletić

Pixsell.
1/15

Tomislav Miletić, fotograf foto&video agencije Pixsell, serijalu članaka Moj ormar priključio se krajem proljeća 2012., no ubrzo je postao jedan od najčešćih fotografa ispred čijeg objektiva su stale trendi djevojke, ali i poznate Hrvatice poput Ive Šulentić i Natali Dizdar.

 | Autor: Davor Puklavec/ Pixsell Davor Puklavec/ Pixsell „Fotografijom sam se počeo baviti još kao desetogodišnjak i to kad mi je moj pokojni otac dao fotoaparat u ruke da snimim njega i njegovu ekipu. Meni se to, naravno, dopalo“, objašnjava Tomislav.

Iz fotoredakcije dnevnih novina 24sata prešao je u foto&video agenciju Pixsell u kojoj uspješno fotografira do danas.

U svom poslu bavi se brojnim oblicima fotografije, no njemu osobno je najdraže portretirati osobe, divlju prirodu, a posebno mu je draga makro fotografija.

Do sad su ispred Tomislavovog objektiva stale četiri žene sa stilom, a prvi Moj ormar odrađen je s ljupkom studenticom Silvijom Dogan koja je očarala svojim ženstvenim retro stilom.

Poznata modna PR menedžerica Jasmina Kapetanović bila je sljedeći Tomislavov izazov.

Prostor Stare klaonice i hladne temperature čekale su Tomislava nakon ljetne stanke, no kad je ispred objektiva stala simpatična i vrckava voditeljica Iva Šulentić snimanje je prošlo u veseloj atmosferi.

 | Autor: Tomislav Miletić/Pixsell Tomislav Miletić/Pixsell Iduća poznata Hrvatica koja je zablistala u članku „Moj ormar“ bila je poznata pjevačica Natali Dizdar.

 | Autor: Tomislav Miletić/Pixsell Tomislav Miletić/Pixsell „Budući da su na snimanjima „Moj ormar“ u pitanju djevojke i žene to spada u kategoriju najugodnijih snimanja, a posebno mi se u sjećanju urezalo snimanje usred dana krajem lipnja na plus 40 stupnjeva koji su sve sudionike doveli do granice izdržljivosti. No kako god, nagrada za tu muku bile su prekrasne fotografije“, naglasio je Tomislav.

 | Autor: Tomislav Miletić/Pixsell Tomislav Miletić/Pixsell

Portal Budi.IN vam od četvrtka, 22. studenog u Centru Cvjetni priprema pravu modnu poslasticu – izložbu fotografija "Moj ormar" gdje imate priliku vidjeti odabrane fotografije ovog uspješnog serijala.

U galeriji pogledajte selekciju fotografija koje je Tomislav do sad snimio za Moj ormar...

Komentari 0