Moda

Upoznajte najmlađe sestre superzvijezda koje vladaju Hollywoodom

Da na mladima svijet ostaje dokazuju mlađe sestre Kate Moss, Kim Kardashian i Gigi Hadid, koje je časopis Vogue proglasio zvijezdama u usponu...

Od kad pamtimo, Hollywood je opsjednut slavnom braćom i sestrama. Postoji nešto strašno privlačno u potomcima obitelji koje se generacijama provlače kroz industriju. Tako je i Vogue, u novom izdanju časopisa za siječanj 2016., modnom svijetu predstavio takozvanu Generacija Z, a radi se o najmlađim sestrama superpopularnih Gigi Hadid, Kate Moss i Kim Kardashian. U dobi između 17 i 19 godina, Bella Hadid, Lottie Moss i Kylie Jenner, tek su na kraju svog tinejdžerskog razdoblja života, ali već ostavljaju dojam iznimno naprednih i uspješnih djevojaka.

 | Autor: Gordon von Steiner, Vogue Gordon von Steiner, Vogue

Cijela priča započinje dirljivom Jennerinom izjavom: "Bez svojih sestara, ne bih danas bila ovdje gdje jesam", a na popratnim fotografijama Gordona von Steinera djevojke u skromnoj, cvjetnoj odjeći izgledaju još mlađe, ali ujedno i mudrije nego što to priliči njihovim godinama. Sve tri pronašle su se u ulogama profesionalnih modela, neke malo ozbiljnije od drugih, te je svaka u određenim projektima surađivala sa starijom sestrom. Jenner je već glavna zvijezda Snapchata, a zahvaljujući osobnom pristupu svojim vjernim obožavateljima, njene sestre izgledaju gotovo tradicionalno. Bellu se često smješta u kontekst povučene brinete naspram društvene plavuše Gigi, a Lottie, koja je najmanje iskusna u triu, još uvijek završava srednju školu i planira svoju manekensku karijeru graditi u Londonu. I dok Vogue smatra da ove ljepotice polako, ali sigurno preuzimaju Hollywood, mi s veseljem iščekujemo njihov sljedeći potez.

Photo: Gordon von Steiner, Vogue

Komentari 0