Moda

Upoznajte divne hrvatske plus-size modele

Plus-size modeli sve su popularniji, a sada je i Hrvatska dobila svoje dvije prekrasne predstavnice žena s oblinama

Do sada smo već nekoliko puta pisali o stranim plus-size modelima koji mijenjaju nametnute slike ljepote i proibližavaju modu ženama s oblinama, a sada je vrijeme da upoznate i dvije hrvatske plus-size manekenke, Ivu i Doroteu. Djevojke su dobile priliku nositi najnoviju kolekciju domaćeg brenda za punije žene Ulla Popken, na prvom Full Size Fashion događaju u zagrebačkom Avenue Mallu. Obje  su full size modeli agencije Midiken, koje dokazuju da i dame punijeg stasa mogu nositi najnovije trendove i pritom izgledati odlično.

 | Autor: Ulla Popken Ulla Popken

Visoka Iva, koja je krupnije građena u donjem dijelu tijela izgledala je fantastično u bijelim hlačama s crtom kombiniranim s dugom tunikom vedrih pastelnih boja, a pojas u struku dodatno je istaknuo njenu ženstvenu siluetu.

 | Autor: Ulla Popken Ulla Popken

Dorotea koja je, za razliku od Ive, krupnija u gornjem dijelu tijela vizualno je produljila svoju liniju u monokromnom odijelu.

 | Autor: Ulla Popken Ulla Popken

Djevojke su dokazale da odjeća može uraditi mnogo za nečiju liniju u elegantnim kombinacijama s oštrim linijama koje vizualno naglašavaju, ali i izdužuju figuru te ulijevaju dodatnu dozu samopouzdanja poslovnim ženama. Takvom dojmu doprinjele su i nude cipele s visokom potpeticom, koje vizualno izdužuju noge.

 | Autor: Ulla Popken Ulla Popken

Poslovni coctail look donio je dodatnu eleganciju odabirom suknje u Ivinom slučaju ili crvenom bojom u kombinaciji za Doroteu. Kod obje je naglašena ženstvenost i mekoća nesputane figure kojoj je, bez pretjerivanja, vizualno oduzeto 10 kg.

Photo: Ulla Popken

Komentari 0