Moda

Underwear na pisti Stelle McCartney

Dizajn Stelle McCartney obožavaju brojne poznate trendseterice i ljubiteljice mode, a njenu reviju na pariškom tjednu mode nosila je i Miranda Kerr.

 | Autor: Guliver Image/Getty Images Guliver Image/Getty Images Kad je sama kolekcija u pitanju, Stella je nastavila u svom pomalo 'eteričnom' dizajnu, njegujući nježni minimalizam koji nije u svim kreacijama potpuno pročišćen.

 | Autor: Guliver Image/Getty Images Guliver Image/Getty Images Dizajnerica se poigrava s volumenom na najnezgodnijem ženskom dijelu tijela, na bokovima. Na manekenkama to izgleda izvrsno i neočekivano, no na prosječnim ženama djelovat će samo neočekivano.

 | Autor: Guliver Image/Getty Images Guliver Image/Getty Images Stella je odlučila underwear prezentirati kao outwear kroz kreacije koje podsjećaju na negliže i mekane pidžame. Dojam je dodatno naglašen nježnim koloritom i romantičnim uzorcima.

 | Autor: Guliver Image/Getty Images Guliver Image/Getty Images Promatrajući kolekciju u cjelini, očito je da nedostaje onog potrebnog twista zbog kojeg pamtimo pojedine revije i poželimo predstavljene komade imati u svom ormaru. Kolekcija za proljeće/ljeto 2014. definitivno se ne ubraja u one najbolje popularne dizajnerice Stelle McCartney.

U galeriji detaljnije pogledajte dio fotografija iz nove kolekcije...

Photo: Guliver Image/Getty Images

Komentari 0