Moda
1/8

Ukradite ideju: Bella Hadid je pronašla savršen kupaći kostim za plažu, ali i izlazak

Investiranje u modne komade koji su nosivi u brojnim prilikama najbolji je način ulaganja, a to znaju i najpoznatije 'it' djevojke današnjice...

Jednodijelni badići ove sezone su se vratili u modu na velika vrata. Obožavaju ih baš svi, pa ne čudi što se u jedan takav model zaljubila i 'it' djevojka, Bella Hadid.

 

Paradise

A photo posted by Bella Hadid (@bellahadid) on

Za druženje s prijateljicama manekenka se uvukla u jednostavni, bijeli kupaći kostim koji na najbolji način ističe njezinu vitku figuru. No, ono što je još bolje, ovaj model kupaćeg kostima može se nositi i na plaži, ali i u večernjim satima kao zavodljivi bodi koji će savršeno izgledati u kombinaciji s kratkim hlačicama.

Ako vas je ovaj multipraktični modni komad oduševio, baš kao i Bellu, provjerite slične modele koje možete kupiti i na Asosu. Sve što vam treba za uspješno kopiranje ovog trendi stila je bijeli kupaći kostim, a za večernje izlaske ga možete kombinirati na bezbroj načina. Vruće hlačice, zavodljive mini suknje ili pak u kombinaciji s lepršavim materijalima. Izbor je na vama!

Photo: Instagram @ Bella Hadid

Komentari 0