Moda

3 modne kombinacije za svaku jesensku priliku

Već znaš da će ti miss7 pomoći u svakoj "ne znam što odjenuti" prilici, a ovoga puta pozvali smo u pomoć novootvoreni Pinko Store i kreirali 3 genijalna outfita koja nam ODMAH možeš ukrasti

Prije nekoliko tjedana Zagreb je napokon dobio svoj prvi Pinko Store, a ako već nisi posjetila novootvoreni dućan u Teslinoj 13 - čekaj da ti pokažemo genijalne komade ovog ekskluzivnog talijanskog brenda... Jer ćeš se zaljubiti u Pinko, baš kao i miss7 cure!

Obožavamo Pinko jer ovaj modni brend ima sve što možemo poželjeti - super moderne i cool komade koji su u jednakoj mjeri trendi, ali i dalje zadržavaju dozu klasike, prema tome nikako nećeš požaliti investiraš li u neki komad. Posjetili smo Pinko i iz prve ruke se uvjerili da na jednome mjestu možemo pronaći baš SVE što nam treba za kreiranje bilo kojeg outfita koji nam padne na pamet - od dnevne, casual varijante i elegantnog poslovnog looka pa sve do super seksi izdanja za onu posebnu večer. 

Outfit br. 1: Casual kava u gradu

Ok, kad govorimo o outfitima koje svaka cura treba imati pri ruci (kako ti se više nikad ne bi dogodio "nemam što obući" trenutak!), uvijek mislimo na jedan klasični casual look koji lako možeš pretvoriti iz dnevnog u večernji. Dobar par traperica je temelj svakog ležernog outfita, a ovaj Pinko model sa zavrnutim nogavicama je toliko dobar da se nismo htjeli rastati od njega. Kako smo i službeno ušli u jesensku sezonu, dobar pulover ti uvijek treba biti pri ruci, baš kao i bikerska jakna koja spašava SVE situacije. 

 | Autor: miss7 miss7 Pinko look sastoji se od: boyfriend traperica (1.269 kuna), Coca-cola pulovera (2.459 kuna), kožnate bikerske jakne (7.539 kuna), gležnjača sa zvjezdicama (3.339 kuna) i roze torbice (2.399 kuna)

Cijeli smo look odlučili zaokružiti kožnatim gležnjačama na petu, koje već same po sebi ostavljaju dojam te genijalnom rozom Pinko torbicom na lancu s natpisom "Love me tender". Gdje nositi ovaj outfit? Bolje pitanje je - gdje ne?! Kava s prijateljicama, date night s boljom polovicom, casual friday u uredu... Ma mogućnosti su ti beskonačne!

Outfit br. 2: Moderan poslovni look

 | Autor: miss7 miss7 Pinko look sastoji se od: sivih hlača (1.559 kuna) i sivog blejzera (3.189 kuna), bijelog Coca-cola t-shirta (1.269 kuna), ravnih cipela s ukrasom (2.699 kuna) i torbice na lancu (2.999 kuna)

Da! Odijela su IN! Jedan od genijalnijih trendova koje smo pokupile iz muškog ormara. Odijelo je ujedno i najlakši način kako ostaviti dojam potpune elegancije, a biti ultimativno cool. Sivo odijelo kombiniramo uz jednostavnu bijelu majicu s natpisom i torbicu u boji konjaka koja je razigrala cijeli look. Smijemo li samo nadodati da su ove ravne cipele apsolutno osvojile naša srca, ali i bacile cijeli outfit u drugi plan? U hladnijim danima, na cijelu kombinaciju možeš ležerno prebaciti kaput preko ramena, a ako želiš ovaj look pretvoriti u večernji, predlažemo da ravne cipele zamijeniš onima na petu i nabaciš malo boje na usne - i spremna si!

Outfit br. 3: Boho kraljica

 | Autor: miss7 miss7 Pinko look sastoji se od: boho maxi haljine (2.759 kuna), kaputića od umjetnog krzna (3.549 kuna), čizama na petu (3.799 kuna) i mini torbice na lancu (2.819 kuna)

Za finalni, večernji look, odlučili smo se malo poigrati boho trendom i eksperimentirati s teksturama. Također, spojili smo dva (usuđujemo se reći) najveća trenda sezone - bordo i krzneni kaputić! Bordo je boja koja nam se vraća svake jeseni, ali imamo osjećaj da je ove sezone popularnija nego ikada. Maxi haljina, boho stila, ostavila nas je bez daha čim smo ušli u trgovinu, a u kombinaciji s čizmama u istoj boji, ovaj smo outfit pretvorili u pravi StreetStyle look! Ovaj blijedo rozi kaput od eko krzna učinio je look prihvatljivim i za hladnije dane koji slijede, a ako ovo nije outfit koji ćeš ponosno prošetati navečer u gradu, onda ne znamo koji je... Ja znam da sigurno hoću!

Photo: miss7

Komentari 0