Moda

Ugrabite TOP PRILIKU za najljepše modele tenisica po sniženoj cijeni!

Ljubitelji sportske obuće došli su na svoje – najljepši modeli tenisica u Deichmannu do 16. travnja nalaze se na posebnim sniženjima!

Sportske i modne tenisice imperativ su svakog proljeća, pa nas je posebno razveselila ponuda top modela po posebnim sniženim cijenama koja je stigla na police trgovina Deichmann

U asortimanu smo pronašli raznoliku ponudu, kako modnih, tako i sportskih modela. Bez obzira koje su vaše potrebe, svi uzrasti će za sebe izabrati savršen modele proljetne sportske obuće.

Za dame... 

 | Autor: Deichmann Deichmann

Za žene su tu omiljeni modeli bijelih court tenisica koji se s lakoćom mogu kombinirati u svim proljetnim izdanjima, kao i sportski modeli top brendova Nike, adidas i Fila koji će biti idealni za sve vrste sportskih aktivnosti i proljetnu rekreaciju. 

... I muškarce!

 | Autor: Deichmann Deichmann

Muškarce će posebno razveseliti ponuda sportske obuće u zanimljivim i upečatljivim kombinacijama boja, kao i udobne elegantne modne tenisice koje odišu sportskom elegancijom i pružaju udobnost i stabilnost za cjelodnevno nošenje. 

Za cijelu obitelj!

 | Autor: Deichmann Deichmann

Trendi modele sportske obuće top svjetskih brendova obožavaju i mali i veliki, a Deichmann je tradicionalno destinacija broj 1 za kupovinu po najpovoljnijim cijenama! Uz dodatak posebnih sniženja na označene artikle, cijela obitelj će ovog proljeća uživati u udobnosti i stilu koje im pruža vrhunska sportska obuća u Deichmannu.

Početak travnja u Deichmannu je rezerviran za posebnu ponudu modnih i sportskih tenisica, a na policama se ovih dana nalaze neki od najtraženijih modela ove sezone. Više o aktualnoj ponudi možete saznati na službenim stranicama Deichmanna www.deichmann.com/HR/hr/shop/promo/top-deal.

Photo: Deichmann