Moda

U Zari ćemo uskoro moći personalizirati traper odjeću?

  • Zara 27. ožujka uvodi mogućnost personalizacije traper komada
  • Komadi će se moći personalizirati šivanjem jedne riječi od maksimalno 11 znakova
  • Personalizacija će se odvijati odmah, a još uvijek nije poznato koliko će koštati

Zara nas vrlo često iznenađuje s modnim inovacija koje je preuzela izravno sa svjetskih modnih pista i učinila dostupnim svima. Upravo takva je i nova usluga koja bi se u određenim trgovinama trebala naći od 27. ožujka. Naime, Zara će od tada nuditi uslugu personalizacije traper odjeće. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 𝑨 𝒀 𝑨 (@ayanakamura_) on

Usluga će biti dostupna isključivo u određenim trgovinama, a u nekim zemljama personalizacija će biti moguća i online. Zasada je poznato da će usluga biti dostupna u najvećim trgovinama u Milanu, Barceloni i Amsterdamu. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Elizabete Gorina (@liz_gorina) on

Traper komadi će se moći personalizirati pomoću šivanja jedne riječi, od maksimalno 11 znakova, na 9 novih trepar komada iz linije TRF. Među komadima će se naći traperice, suknje i jakne. Klijenti će moći pozicionirati svoju riječ kako žele te odabrati font i boju konca kojom će se hlače personalizirati. Ukoliko personalizaciju obaviš u trgovini, tvoj personalizirani traper bit će gotov odmah. Dakako, ako naručiš online, čekat ćeš jednako dugo koliko čekaš svaku drugu Zara narudžbu. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by AY (@lil_ara1995) on

Cijena usluge još uvijek nije poznata, a Zarini čelnici već su je mogli vidjeti kod brenda Nike koji ju je nedavno uveo. Moramo priznati da nam je činjenica da se Zara, fast fashion brend kojeg diljem svijeta ''optužuju'' za unificiranje stila, kao svoj put ove godine odabrao bilo kakav oblik personalizacije. Iako se čudimo, ta ideja nije nam mrska. Jedva čekamo vidjeti hoće li se traper moći personalizirati i u našem online shopu. 

Photo: Profimedia/Instagram

Komentari 0