Moda

U tenisicama se osjećam moćno kao u štiklama!

Victorijina anđelica, Isabel Goulard, sebe smatra modelom, ali i sportašicom a zaštitno je lice kampanje Beautiful x Power

Poznata brazilska manekenka i Victorijina anđelica Izabel Goulard (32) novo je lice Nikeove kampanje, koja slavi ljepotu i snagu žena.

Što za vas znači “snaga”?

- Snaga je kada se moja motivacija, posvećenost i usredotočenost susretnu i zajedno rade bez obzira na cilj.

Dio ste kampanje Nike Beautiful X Power. Kakav je osjećaj imati tako snažan utjecaj na djevojke diljem svijeta?

- Odmalena sam veliki obožavatelj Nikea i biti dio kolekcije u kojoj Nike diže sportašice i njihove priče na herojsku razinu je nevjerojatno. Sebe smatram i sportašicom i promotoricom nevjerojatne promjene koja spaja sport i žene.

 | Autor: Nike Nike Imate li favorita u kolekciji?

- Sviđa mi se raznolikost kolekcije. Crna ‘capsule’ kolekcija ide sa svime; od trčanja do kave s prijateljicama ili putovanja, radi se o odličnom osnovnom komadu tenisica. A žakard verzija ima fantastične boje uparene s čitavowm pričom koja stoji iza dizajna. Nevjerojatno su unikatne - odmah sam ih poželjela imatii.

Imate li omiljeni par tenisica u svom ormaru?

- Odijevam se po tome kako se osjećam toga dana, ali Air Maxice su mi definitivno najdraže. Kada nisam u poslovnim potpeticama, nosim tenisice. Kada žene nose visoke pete, osjećaju se moćno, prekrasno i snažno. Točno tako se ja osjećam u tenisicama!

Što trenirate, čime se bavite?

- Svime! Idem na pilates, kickboxing, trčanje i mnogo radim na svojoj tjelesnoj masi. Kažem trenerima da me treniraju kao profesionalnog sportaša. Treniranje, fitness i sport me općenito motiviraju i drže fokusiranu. Profesionalno gledano, ja sam model, ali isto tako sam i sportašica, prijateljica, kći, sestra i mnogo drugih stvari. Treniranje me drži fokusiranom i pomaže mi da prevladam stres i strahove tako da mogu biti uspješna i u drugim aspektima svog života.

 | Autor: Nike Nike Jeste li tip osobe koja ne ide do kraja?

- Nema kraja. Uvijek imam neki cilj, ali iz nekog razloga, u sportu, nikada nema kraja. Jednostavno nastavljam dalje!

Vrlo ste usredotočeni na svoje ciljeve. Koji su vaši svakodnevni ciljevi?

- Ne budim se svaki dan s mišlju da trebam izgledati dobro, ali svaki dan kad se probudim, znam da želim biti sretna. Sve je u samopouzdanju. I sve što želim je pokazati ljudima da, ako imaš fokus, motivaciju i posvećenost, možeš postići svoje ciljeve.

Što vam je najvažnije u odijevanju?

- Udobnost i stil. Volim nositi skinny crne traperice s dubokim čizmama, majicu, kožnatu jaknu i Nikeovu hoodicu. To je moj svakodnevni izgled. Malo ću se više urediti ako idem van.

Što najviše volite u modelingu?

- Mogućnost putovanja svijetom, upoznavanja novih kultura i ljudi. Volim govoriti različite jezike, učiti i vidjeti nove stvari. Pokušavam isto tako trčati ulicama kad god mogu da doživim grad.

 | Autor: Nike Nike Što po vama znači biti pozitivan prema tijelu?

- Osjećati se dobro u vlastitoj koži. Biti samouvjeren i sretan sam sa sobom. Da bih se osjećala tako, uvijek se trudim pronaći vrijeme za aktivnost.

Kako izgleda vaš tipičan obrok?

- Puno putujem, ali kada sam doma, kuham svaki dan. Ujutro si napravim sok od voća i povrća koje pomiješam s proteinima. Iako mi je većina hrane bezglutenska, volim kruh, pa radim dosta kruha u svojoj kuhinji. Pokušavam hranu koju unosim u tijelo održavati što bazičnijom: protein, ugljikohidrati i povrće. Kada sam vani, pokušavam uzeti najzdraviju stvar na meniju.

Kakav savjet imate za mlade žene koje žele ostvariti svoje snove?

- Budite bliski sa svojom obitelji. Obitelj će vas uvijek vratiti u centar.

Photo: Nike

Komentari 0