Moda

U subotu uz Budi.IN darujemo vam i Budi.IN Man!

Ovog vikendima na kioske neka požure i dečki jer u Budi.IN Man-u donosimo najnovije trendove za njih

Kao i uvijek, u subotu u redovitom izdanju donosimo prijeko potrebnu tjednu dozu mode, beautyja, interijera, putovanja... Ovaj put pisali smo o midi suknjama, koje su ponovno tako trendy. 

S posljednjim danima ljeta stiže najveća muka fashionistica - prijelazna razdoblja. Razdoblje kada je prevruće za duge hlače, prehladno za minice, prerano za pletene veste, a prekasno za večernji izlazak bez dugih rukava. Ako vam pogled na čizme izaziva jezu i ne želite se odreći golih nogu, midi suknje idealan su komad da izgurate idućih nekoliko varljivih tjedana. 

 | Autor: Goran Čižmešija Goran Čižmešija U ovotjednoj hit shopping listi potražite najljepše statement naušnice, a donosimo vam i izbor najljepših sjajnih komada od brokata koji ćemo ove sezone nositi i preko dana. 

Beauty rubriku smo posvetili najljepšoj ženi svih vremena, Kleopatri, a interijere domu u suglasju s prirodom. Osim toga pripremili smo i specijal o vječno najdražoj temi - kosi. 

 | Autor: Goran Čižmešija Goran Čižmešija Osim našeg redovitog izdanja, čitatelji na dar dobivaju i Budi.IN Man. 

 | Autor: Goran Čižmešija Goran Čižmešija Dečki, znamo koliko je teško pronaći pravi par traperica, posebno danas kada postoji toliko različitih tipova. Kako više nikada ne bi bilo zabune, treba naučiti razliku između osnovnih modela traperica. Baš zato donosimo vam veliki vodič kako odabrati savršene traperice za svaki stas. 

Ljubitelji cipela u novom Budi.IN Manu isto će doći na svoje. Pripremili smo izbor najljepših cipela sezone i probrali među mnogim trendovima, kako bi frajerima olakšali kupovinu. 

U rubrici interijeri donosimo vam super detalje za ured, a ako ste kao naše lice s naslovnice Marko Kranjak, zaljubljeni u košulje, provjerite veliku temu o najljepšim modelima sezone. 

Photo: Goran Čižmešija

Komentari 0