Moda

Ne propustite kupone za shopping s popustom do 50 posto!

U subotu, 29. listopada, uz 24sata potražite kupone Budi.IN-a i naših partnera za shopping

S kuponima možete uštedjeti do 50 posto u odabranim dućanima sve do 4. studenog. U omiljene dućane svih trendseterica upravo su stigle nove jesensko-zimske kolekcije pa je idealno vrijeme da obnovite ormar. Bilo da vam trebaju savršeni modni detalji poput “statement” sunčanih naočala ili “must have” visokih čizama za kojima luduju baš sve fashionistice, uz kupone zaista možete uštedjeti. Među kuponima možete pronaći idealne stvari za poklone poput Argentumovih srebrnih narukvica s imenom. Svaka će trendseterica poželjeti i dobar par traperica u svom ormaru, a nađite ih u popularnom C&A te ih kombinirajte uz odličan dugi sivi kaput jer ove sezone - siva je nova crna.

 | Autor: Goran Čižmešija Goran Čižmešija Ako se pripremate za kakvu avanturu i treba vam udobna i izdržljiva odjeća, posjetite Napapijri, a najtrendi tenisice iz ShoeBeDoa odlično će se slagati uz ove stylinge. Nismo zaboravili niti na sportaše pa Polleo Sport nudi odličnu sportsku opremu za novu sezonu u teretani. Kvalitetne klasične odjevne komade potražite u legendarnom Varteksu u kojem je nova kolekcija prepuna stajliš komada za jesensko-zimsku sezonu. Duge kapute u kojima nema zime i chic blejzere odlično ćete upariti sa svim komadima iz ormara, a ako trebate malo “prodrmati” garderobu, potražite cool komade s uzorcima poput bluza iz Seventyja. Ne samo da ćete moći uštedjeti na odjevnim komadima i modnim dodacima koji će učiniti svaku kombinaciju neodoljivom nego možete nabaviti i super detalje za dom na posteljina.hr ili opremiti kuhinju chic detaljima i aparatima bez kojih ne možete, a sve to iz poznatog dućana Lonci i poklopci. U subotu, 29. 10., određeni partneri odobravaju i dodatni popust za gotovinu.

U novom broju Budi.IN magazina, koji vas svake subote čeka na kioscima, potražite odlične ideje za nadolazeću Noć vještica. Nije važno volite li se maskirati ili ne, donosimo savjete za jedne i druge, a osim toga pročitajte sve i o novom trendu - odijelima, koja izgledaju poput muških, ali su ih fashionistice ipak malo "uredile". 

 | Autor: Goran Čižmešija Goran Čižmešija Ove subote osjećamo se nekako "girly" pa smo jednu modnu temu posvetili i ružičastoj boji, koju smo obožavale kao curice, a sada nosimo kao odrasle žene i izgleda tako chic.

 | Autor: Goran Čižmešija Goran Čižmešija

Beauty rubrika ovog tjedna posebno će se svidjeti curama koje nose naočale, jer vam dajemo savjete kako se šminkati iza stakala naočala. Iako će neki reći da je još rano, mi smo interijere posvetili "first minute božićnoj groznici", jer na sniženjima možete ugrabiti super detalje za dekoraciju, a i nikada nije prerano za pripremu. 

 

 

Photo: Goran Čižmešija

Komentari 0