Moda

U Sinsay je stigla preslatka Hello Kitty kolekcija, a mi smo već pronašli svoje favorite

  • Hello Kitty već je pola stoljeća jedan od omiljenih likova brojnih djevojčica, ali i odraslih žena koje su zauvijek djevojčice u duši
  • Od prodaje proizvoda s likom dražesne mačkice, japanska tvrtka Sanrio, vlasnik licence, svake godine zaradi više od milijarde dolara
  • Listi brendova koji su izbacili linuju proizvoda s likom dražesne mačkice sada se pridružio i Sinsay, a mi smo izdvojili najslađe komade

Otkako je japanska dizajnerica Yuko Shimizu početkom davnih 70-ih osmislila lik bijele mačkice s crvenom mašnicom, kawaii lik planetarno poznat pod imenom Hello Kitty osvojio je srca mnogih ne samo djevojčica za koje je inicijalno bio osmišljen, već i odraslih žena koje mu jednostavno ne mogu odoljeti. Hello Kitty u svojih je gotovo pola stoljeća postojanja uspjela dobiti tv seriju, dva licencirana tematska parka i gomilu najraznovrsnijih proizvoda od prodaje kojih Sanrio uprihodi više od milijarde dolara svake godine, a listi brendova koji su izbacili linuju proizvoda s likom dražesne mačkice sada se pridružio i Sinsay.

Maskice za smartphone, kišobrani, tenisice, trake za kosu, odjeća, maske za spavanje, raznorazne torbice i ruksaci, pidžame i donje rublje ukrašeni su tako ljupkim likom, a u ponudi jednog od omiljenih brendova odjeće, ali i šarmantnih detalja za dom, dio ponude odnosi se na djevojčice, a dio na nas odrasle koje smo zauvijek djevojčice u duši. 

Možda vas zanima Nove kolekcije uskrsnih dekoracija stigle su u omiljene dućane, mi smo već izdvojili najposebnije komade Rubrika Life&style Life&style

 | Autor: Sinsay Sinsay Tenisice Hello Kitty (25,99 €)

Potpuno crne tenisice s decentnim srebrnim obrisima poznatog lika jedan su od naših apsolutnih favorita. Osim što model izgleda kao jedan od onih iznimno udobnih, teško da možemo zamisliti ležernu kombinaciju u kojoj ih ne bismo mogli nositi. Jednako će dobro izgledati i uz trenirke i traperice, ali i razigrane haljinice, a najbolji dio je super pristupačna cijena od svega 25,99 eura. 

 | Autor: Sinsay Sinsay Ručnik za kosu (6,99 €), Kozmetička traka za kosu (5,49 €), Kozmetička traka za kosu (4,99 €), Rukavica za kupanje (3,99 €), Komplet od osam kozmetičkih spužvica (5,49 €), Spužva za kupanje (3,49 €)

Sve one koji obožavaju svoje beauty rituale, bez imalo će dvojbe oduševiti mucaste trake za kosu, kozmetičke torbice, spužve i rukavice za kupanje, kao i spužvice za makeup u obliku najslađe mace.

Možda vas zanima Reserved odsad ima svoju Home kolekciju za opremanje doma, već imamo svoje omiljene komade Rubrika Life&style Life&style

 | Autor: Sinsay Sinsay Komplet pidžame dugih rukava (15,99€), Komplet topa i gaćica (12,99 €), Komplet pidžame kratkih rukava (15,99 €)

Iako nas najčešće kada odlazimo na spavanje ne vidi nitko osim eventualno naših ukućana, cimera i partnera, poseban je užitak spavati u nekoj preslatkoj pidžami. Unutar ove smo kolekcije pronašli varijantu s kratkim rukavima i hlačicama za one kojima je uvijek vruće, onu s dugim rukavima za one zimogroznije, a tu je i sportski grudnjak u kompletu s gaćicama za one koji pidžame baš nikako ne vole.

 | Autor: Sinsay Sinsay Torba (12,99 €), Šešir bucket hat (6,99 €), Tenisice (19,99 €)

Svi koji prate trendove vrlo dobro znaju da se estetika 90-ih i ranih 00-ih vratila na velika vrata, a u ovoj smo kolekciji pronašli brojne komade u duhu ovog trenda. Bucket šeširić, minijaturne torbice koje se nosi preko ramena i tenisice inspirirane legendarnim Converse All Star klasikom doista izgledaju kao da su išetali iz jedne od omiljenih nam romantičnih komedija i u trenu su nas vratili u neke bezbrižnije srednjoškolske dane. Ostatak ove neodoljive kolekcije može se pronaći u webshopu, kao i u brojnim Sinsay trgovinama.

Photo: Sinsay

Komentari 0