Moda

U shopping do Westgatea u četiri oka, jer o ukusima se raspravlja

Sa najboljom frendicom bacite se u istraživanje proljetnih kolekcija u Westgateu. U četiri oka oživite najljepše haljine i obojite proljetne dane kombinacijama za kojima će se svi okretati!

Naše najbolje frendice su naše superjunakinje koje mnoštvo trenutaka čine nezaboravnima. One su naše idealne suputnice u svim našim shopping pohodima, detaljnim analizama izloga, lutanjima između šarenih vješalica i (ne)ozbiljnim razgovorima uz šalicu kave. Koga povesti u Westagate Shopping City u shopping pohod dostojan filmske priče? Pa to uopće nije upitno! Povedite svoju najbolju frendicu!  

 | Autor: arhiva arhiva

Sa pravom frendicom je sve nekako lakše, zar ne? Četiri ruke lakše nose svu odjeću koju želite isprobati, i one su sigurno tu da udijele stilistički savjet poput pravog profesionalca. Frendica će vas u vašem proljetnom shoppingu u Westgateu iskreno odmjeriti od glave do pete, izazvati da isprobate onu kratku cvjetnu haljinu za koju mislite da vam ne stoji baš najbolje ili pronaći pravi dragulj koji vam je promaknuo. A kad se tako sređene prošetate manekenskim hodom sigurno će pasti i zajednički selfie u ogledalu, uz super svjetlo, nove outfite i puno smijeha. 

 | Autor: arhiva arhiva

Westgate ovog proljeća slavi prijateljstvo i druženje, osobito ženska prijateljstva koje moda učvršćuje na samo ženama poznat način. Ove sezone priuštite prijateljici i sebi poseban doživljaj kupovine u najvećem shopping centru u Hrvatskoj. Westgate vas očekuje s najnovijim kolekcijama i najvećim izborom trgovina, sve u neposrednoj blizini metropole u kojoj žive neke od najbolje odjevenih žena u Europi“, izjavila je voditeljica marketinga Westgate Shopping Cityja, Erna Žganjar. 

 | Autor: arhiva arhiva

Photo: arhiva

Komentari 0