Moda

U ovom multibrand storeu još uvijek možeš pronaći udobnu kožnu obuću

Rodea je maloprodajni lanac obuće čiju ponudu najvećim dijelom čini PREMIUM COMFORT obuća. Mi smo pravi shoemakeri. 

Naših 12 prodajnih mjesta, od Rovinja do Dubrovnika na Jadranskoj obali i dva prodajna mjesta u samom centru Zagreba nude obuću i modne dodatke europskih proizvođača obuće.

WONDERS, PIKOLINOS, PANAMA JACK, HISPANITAS, JUNGLA, YOKONO samo su neki od PREMIUM španjolskih proizvođača obuće koji su iznimno posvećeni izradi obuće koja će pružiti najveću udobnost. Meka, prirodna koža, tretirana s najvećom pažnjom u bojanju i proizvodnji jamči visoku kvalitetu proizvoda.

 | Autor: Rodea Rodea

Tvornice obuće i sirovine (kože) smještene su u Španjolskoj, regija Alicante, srce europskih proizvođača obuće. Svi naši dobavljači svjesni su važnosti sirovine te posjeduju i vlastite tvornice kože u Europi.

Prilikom odabira obuće uvijek biramo najbolje materijale koji pružaju maksimalnu udobnost stopalu. AS98, MJUS, IGI&CO najprepoznatljivije talijanske proizvođače kvalitetne kožne obuće možete također pronaći u našoj ponudi. Pažljivo i sa velikom strašću biramo naše kolekcije koje sadrže elegantnu, casual i sportsku žensku i mušku modnu obuću.

 | Autor: Rodea Rodea

Torbice kao važan ženski modni dodatak imaju sve snažniju ulogu u našim kolekcijama.

Na svim RODEA prodajnim mjestima prepoznat ćete ista lica. Veoma iskusno prodajno osoblje pružit će vam maksimalnu uslugu i savjetovati vas prilikom kupnje.

 | Autor: Rodea Rodea

Sve detalje o našoj ponudi pogeldajte na našem webshopu www.rodea.hr, te na društvenim mrežama Facebook i Instagram.

Photo: Rodea