Moda
s.oliver set

U ovom kompletu od mekog i toplog samta iz s.Olivera želimo provesti jesen

  • Topli i mekani materijali omiljeni su nam izbor kad biramo nove odjevne komade za jesensko vrijeme, a među njima svakako se nalazi i samt
  • Ovaj pomalo retro materijal ponovno se nalazi u kolekcijama high street brendova, a s.Oliver ima odličan komplet u predivnoj, svježoj nijansi
  • Casual komplet od samta u kombinaciji s neutralnim tenisicama ili mokasinkama mogao bi postati naša omiljena jesenska kombinacija!

Kašmir, vuna, baršun i drugi meki materijali na koje smo naviknuti da nas griju tijekom jeseni i zime preplavili su kolekcije modnih brendova, no među njima nalazi se još jedan koji ne viđamo toliko često, a to je meki rebrasti samt.

s.Oliver komplet od samta | Autor: s.Oliver s.Oliver Foto: s.Oliver

Zato nas posebno veseli kad u high street kolekciji pronađemo komade od ovog materijala idealnog za jesensko hladnije vrijeme. Među novim komadima iz s.Olivera nalazi se odličan komplet košulje i hlača od samta, koji uz osvježavajuću boju papaje koju smo odlučile danas izdvojiti, postoji i u crnoj te u tamnoj maslinasto zelenoj varijanti.

s.Oliver komplet od samta | Autor: s.Oliver s.Oliver Foto: s.Oliver

Reserved traper bluza Možda vas zanima Ova bluza od trapera s velikom mašnom poseban je komad za svaki dan - i želimo je! Rubrika Moda Moda

Košulja jakna ravnog kroja s klasičnom kragnom i gumbima u istoj boji i nešto šire siluete opušteni je model koji možemo nositi samostalno ili pak preko majice dugih ili kratkih rukava ili pak džempera. U kompletu s košuljom jaknom savršeno će se složiti hlače od istog materijala te u jednakoj nijansi, s ravnim nogavicama, detaljem nabora na prednjem dijelu te klasičnom duljinom do gležnja.

s.Oliver komplet od samta | Autor: s.Oliver s.Oliver Foto: s.Oliver. košulja jakna od rastezljivog pamuka, (79,99 eur) s.Oliver komplet od samta | Autor: s.Oliver s.Oliver Foto: s.Oliver. hlače s pojasom na preklop od samta, (69,99 eur)

Ovaj šarmantni komplet koji osim uz ležeran model tenisica, možemo iskombinirati i uz mokasinke ili pak i cipele s visokom potpeticom bit će nam spas u danima kad nismo sigurne što odjenuti jer ćemo uz njega imati posložen outfit u trenu.

Košulja jakna i hlače na soliver.hr dostupni su po cijenama od 79,99 eura za košulju te 69,99 eura za hlače.

Zara cargo hlače Možda vas zanima Zarine hlače s detaljem patentnih zatvarača stvarno su poseban model cargica Rubrika Moda Moda
Photo: s.Oliver

Komentari 0