Moda

U ovoj sam trgovini uspjela složiti total look za 52 kune!

Ne, ovaj put nije riječ o second hand trgovini, niti je riječ o super sniženju. U trgovini za koju nisam ni znala da postoji u Hrvatskoj, u Pepcu, pronašla sam doista odlične modne ulove

Brza moda se tiho, ali brzo uvukla u naš svakodnevni život. Maloprodajni lanci trgovina u kojima kupci osim odjeće mogu pronaći i odjeću za opremanje stana, igračke za djecu te pribor za školu popularizirali su se i u Hrvatskoj, a ono što domaće kupce svakodnevno vraća u ovaj tip trgovina je omjer cijene i kvalitete.

Pepco na našem tržištu postoji od travnja 2017. godine, a kako sam od kolegica i okoline čula, ovdje se mogu pronaći doista dobri komadi odjeće. Većina njih izgleda kao dio kolekcije tipičnog high street brenda. Kako su mi slični lanci trgovina poznati, znala sam da bi se u Pepcu mogao naći koji modni pogodak. Osobno, najviše me oduševila ponuda sportskih topova koji se kreću od 30 do 50 kuna, no odlučila sam se koncentrirati na komade koje mogu nositi svakodnevno. Složila sam tri looka, a jedan od njih je koštao 52 kune i 80 lipa!

 

A post shared by PEPCO (@pepcopl) on

Suknja od tamnog trapera je već neko vrijeme popularan komad odjeće. U Pepcu sam pronašla ovu suknju visokog struka dužine iznad koljena (49.90 kn), koja će mi svakako biti dobar komad za svaki dan. Uz grilonke i crnu majicu kratkih rukava (34.90 kn) koja ima mali boho detalj na prsima dobila sam savršeni look za odlazak na kavu. Doduše, suknju na kraju nisam uzela jer nije bilo manjeg broja u tom trenu u ponudi, no sigurna sam da ću još koji put doći i provjeriti ako bude nadopuna brojeva.

 | Autor: miss7 miss7

A sada pravo iznenađenje - složila sam crno-bijelu kombinaciju čija vrijednost iznosi ni više ni manje nego 52 kune i 80 lipa! Odabrala sam bijelu pamučnu majicu s printom (17.90 kn) i crnu suknju (34.90 kn) visokog struka s detaljem čvora sprijeda. Ova majica je pravi ulov, dok je materijal suknje ipak nezahvalan. Riječ je o debljem rastezljivom pamuku koji smo naviknuli imati na trenirkama. No, iznenađujuće - cijela figura unatoč lošijem materijalu suknje izgleda dosta dobro.

 | Autor: miss7 miss7

Treća kombinacija je ipak moj osobni favorit jer za dnevne prilike radije biram traperice i loose fit majice. Pronašla sam prugastu majicu s detaljem križanja na otvoru ispod vrata (49.90 kn), te odlične skinny jeans hlače (49.90 kn) s metalnim zakovicama duž cijele dužine nogavice. Idealno za moje kombinacije s martama i vojničkim kaputom! Inače, hlače su prije stajale 99 kuna, pa sam još dodatno dobar popust u ovom trenu ulovila!

 | Autor: miss7 miss7

Photo: miss7

Komentari 0