Moda

U novom Budi.IN-u spojili smo automobile i modu

U sutrašnjem broju Budi.IN magazina ne propustite veliki specijal o automobilima i vikend dozu mode i beautyja

Testirali smo ih, pisali o najpoznatijoj Ferrari crvenoj boji i prisjetili se limenih ljubimaca iz filmskih klasika. Osim automobila o kojima možete biti gotovo jednako ovisni kao i o modi, kao i svaki tjedan donosimo vam sve o najnovijim trendovima, beauty novitetima, a u rubrici Interijeri pisali smo o hrvatskom dizajnu. Prvo o modi... Sićušni cvjetovi, minuciozni detalji, brokat, lepršave duge tkanine... sve to podsjeća na Istok i donosi dašak Orijenta.

 | Autor: Guliver Image/Getty Images Guliver Image/Getty Images Od japanskih printeva u koje se zaljubio Gucci, preko tzv. kinezerije u Pradinoj kolekciji, do delikatne svile kod Fendija, najnoviji trendovi za jesen/zimu pozivaju nas na Daleki istok, gdje tradicionalni orijentalni printevi dolaze sa zapadnjačkim štihom. Provjerite što nose fashionistice i što u dućanima možete kupiti a da donosi duh Orijenta. Kako su tenisice već neko vrijeme gotovo prestigle štikle, u novom broju posvetili smo im našu rubriku Tjedna hit lista. Pronađite idealan model za sebe. Sigurno ste u posljednje vrijeme primjetili kako poznate trendseterice nose korzete. Kim Kardashian i njena polusestra Kylie Jenner poput blizanki korzete u obliku remena nose preko predimenzionirani t-shirtova. Nekad su bili skriveno tajno modno oružje ispod odjeće, a danas, predlažu dizajneri, glavni su stilski dodatak za jesen/zimu 2016./2017. Korzet-remeni više nemaju razloga za skrivanje. I dalje su u ulozi isticanja figure, kao u nekim davnim vremenima, a moderno doba prepoznalo je i njihovu modnu vrijednost.

 | Autor: Goran Čižmešija Goran Čižmešija Beauty rubriku posvetili smo crvenokosim djevojkama, a rubriku Interijeri najvećem sajmu hrvatskoj dizajna - Ambienti. U specijalu o automobilima uspješno smo spojili aute i modu. Predivna Ferrari crvena vlada modnom scenom, a sjećate li se odjevnih kombinacija iz “Thelme i Louise”?

 | Autor: Guliver Image/Getty Images Guliver Image/Getty Images

Photo: Goran Čižmešija

Komentari 0