Moda

U novom Budi.IN-u pronađite "last minute" savjete za novogodišnji doček

Ususret najluđoj noći u godini, pročitajte sve o šljokicama, novogodišnjem donjem rublju te savršenom party make up-u

Ako još sumnjate u šljokice, u novom broju Budi.IN-a donosimo "last minute" ideje za novogodišnji styling. Toliko su raskošne i simpatične da im dizajneri, a ni trendseterice ove zime nisu mogli odoljeti. Jedna šljokičasta haljina savršen je izbor za plesni podij, a ono najbolje je što se lako kombiniraju s dnevnim komadima poput traperica pa ih svakako nemojte izbjegavati ni nakon slavljeničkog mjeseca.

 | Autor: Getty Images Getty Images

Naravno, u najluđoj noći sigurno ćete posebno obratiti pozornost na izbor svečanog rublja. Crveno donosi sreću, ali ako vam je dosadila, crna je kraljica u kojoj možete izgledati i vamp i ženstveno. Inspirirajte se u našoj tjednoj hit listi. Osim pregršt modnih tema u interijerima naša Boba donosi najbolje ulove sa sniženja, ali i savjete kako pametno kupovati.

 | Autor: arhiva arhiva

Imamo i priču o nedavno preminuloj kultnoj modnoj urednici koja je editorijalima pomicala sve granice - Franci Sozzani. Tijekom tri desetljeća na čelu talijanskog Voguea pokazala je da moda nije samo odjeća nego savršen medij koji se itekako može uloviti u koštac s društvenim temama i problemima. Ovu godinu završavamo čarobnom pričom s Islandom, a u rubrici gastro donosimo party zalogajčiće.

 | Autor: Privatni album/Olja Runjić Privatni album/Olja Runjić

Sretna vam 2017.!

Photo: Goran Čižmešija

Komentari 0