Moda

U novom Budi.IN-u otkrijte sve o chic “makeoveru” proljetnih jakni

Bomber i parke opet su u vrhu, a ove sezone vratili su se traper modeli, kao i torbice s logom

A proljetno vrijeme idealno je da se napokon riješimo kaputa i uskočimo u tanje modele. Svake godine na vrhu trendova zadržavaju se - parke, sakoi, kožnate jakne i, naravno, bomberice. Ni ove sezone nije ništa drukčije, osim što su još zanimljivije, zabavnije i originalnije nego prošlih sezona. Sigurni smo da ni klasičarke neće odoljeti jaknama koje su glavne “s leđa”, ukrašene su zakovicama, natpisima, izvezene cvijećem... 

 | Autor: Goran Čižmešija Goran Čižmešija

Inspirirajte se na našim stranicama. U osvježenom ruhu vratile su se i torbice s logom, kojima je posljednjih godina ozbiljno pala popularnost, ali u modi se ionako sve kad-tad opet vraća. Na beauty stranicama donosimo sve o zlatu, anti-age “borcu” još od vremena Kleopatre koja je mladost održavala upravo zlatnom maskom. 

 | Autor: Danijel Berković/Pixsell Danijel Berković/Pixsell

“A spojevi zlata koriste se i u liječenju reumatskih bolesti, psorijaze, juvenilnog artritisa, a prema holističkoj i ayurvedskoj medicini, zlato ima ulogu u procesima čišćenja, smirenja i regeneracije”, objasnila nam je kozmetičarka Zdenka Mihelj. Ovog puta putujemo u zemlju kave i čokolade, Kolumbiju, sa slastičarkom Ivanom Čuljak u kojoj je ostala mjesec dana i kuhala za Kolumbijce, a u rubrici interijeri naša Boba otkriva zašto su žuta i narančasta najbolje za podizanje raspoloženja u domovima.

 | Autor: arhiva arhiva

Zvijezda subotnjeg Budi.IN-a je ekonomistica Vedrana Mandić, koja nam je priznala da ima neki ludi fetiš na jakne. To je prvo što primijeti kad uđe u dućan. 

 | Autor: Goran Čižmešija Goran Čižmešija

Photo: Goran Čižmešija

Komentari 0