Moda

U novom Budi.IN-u ne propustite najljepše cipele sa "statement" petom

Kako kominirati crvenu i crnu, zašto je baršun hit sezone i kako je kič u interijerima ponovno "in", u novom Budi.IN-u

Desetljećima su kombinacija crvene i crne smatrali neprikladnom i vulgarnom; biti doista chic značilo je suptilnost i nenapadnost, prekrasne dizajnerske komade u garderobi koje su dame nosile s opuštenim stavom, skrivajući bilo kakav znak luksuza. No danas ova kombinacija predstavlja eleganciju kakvu ne možete zamisliti. U subotnjem broju Budi.IN-a potražite najljepše crvene i crne komade iz dućana i online shopova i street style inspiraciju za kombiniranje.

 | Autor: Goran Čižmešija Goran Čižmešija Ovaj broj nije mogao proći bez cipela, a ovaj put izabrali smo najljepše komade sa “statement potpeticama” koji su ove sezone najtrendy. U kombinaciji s baršunom, koji je još jedna ovotjedna modna tema - nema greške.

 | Autor: Guliver Image/Getty Images Guliver Image/Getty Images Pročitajte i vrlo zanimljiv tekst o “Beazley Designs of the Year” - izložbi koja pruža presjek problema i rješenja s kojima su se ove godine nosili svjetski dizajneri - od modnih eksperimenata do izbjegličkih šatora. Kako nam se približava vrijeme blagdanskih partyja, beauty rubriku odlučili smo posvetiti make up-u za najluđe zabave koje jedva čekamo, a u odabiru vam pomaže vizažistica Žana Kožul, koja je pravi stručnjak baš za make-up večernja izdanja.

Ne propustite niti rubriku interijeri koju smo ovaj tjedan posvetili - kiču! Da, kič je ponovno u modi, a u Budi.IN-u saznajte kako interijeri u isto vrijeme mogu biti i chic i kičasti. 

 | Autor: arhiva arhiva Ljepotica koja ove subote krasi našu naslovnicu je Marina Abramović, Slavonka koja stoji iza bloga Daily Style Dose. 

 | Autor: Goran Čižmešija Goran Čižmešija

Photo: Goran Čižmešija

Komentari 0