Moda

U novom broju Budi.IN-a pročitajte sve o hit boji sezone

Ako je vjerovati timu Pantone Color Instituta, koji se smatra globalnim autoritetom kad su u pitanju boje, zelena je hit 2017.

U novom broju Budi.IN magazina donosimo vam savjete kako nositi nijansu “Greenery” i naravno najljepše komade iz dućana. Kako nam je stiglo prijelazno godišnje doba, u sutrašnjem broju pozabavili smo se i balonerima koji su definitivno najbolji za proljetne dane. Ako obožavate balonere, ali ste se malo zasitili njegova monotonog izgleda, ne brinite. Baš kad pomislimo da nas više ništa ne može iznenaditi, razuvjerila nas je proljetna kolekcija ovoga stilskoga klasika.

 | Autor: Getty Images Getty Images

Sutra možete pročitati i kako je bilo na posljednjem Bipa Fashion.hr-u. Već 24. po redu u četiri je dana predstavio kolekcije etabliranih modnih dizajnera, ali i mladih snaga. Gotovo 4000 gledatelja i više od 200 predstavnika medija pratilo je bogat program, za koji se tražilo mjesto više.

 | Autor: Getty Images Getty Images

U sutrašnjem broju ljubiteljice balerinki doći će na svoje, jer vam doosimo najljepše modele iz dućana u našoj tjednoj shopping listi. U vrijeme kad nitko ne prestaje pričati o Ljepotici i zvijeri i mi smo nekoliko stranica posvetili predivnoj Emmi Watson koja u novom filmu glumi Belle. Beauty rubrika ove subote bavi se šiškama. Kome najbolje stoje? Kakve odrezati? I koji make up nositi uz šiške? Na sva ova pitanja odgovore daju frizerka i stilistica kose Petra Granić Glowatzky i vizažistica Petra Sever.

 | Autor: H&M H&M

U rubrici interijeri sutra možete pročitati sve o uređenju dječje sobe i kako je zapravo najvažnije da se ona mijenja s djetetom. Za kraj smo spremili odličnu priču o putovanju u Bangladeš, ali i pravu poslasticu - tri savršena recepta za creme brulee.

Photo: Goran Čižmešija

Komentari 0