Moda
Kako nositi tajice

U H&M-u smo pronašli predobre tajice od kašmira. Evo kako ih nositi za najstylish izgled

  • Možda ima puno onih koji ih ne smatraju hlačama, ali tajice su nam u zimskim mjesecima omiljeni komad
  • U ponudi H&M-a smo pronašli fantastičan model od vune s dodatkom kašmira, a što znači da odlično izgledaju, ali još bolje i griju
  • Izdvojili smo zanimljive komade pletiva te nezaobilazne puffer jakne i čizme za najstylish zimske kombinacije

Izuzev nekih odjevnih komada specifičnog izgleda, tajice su uvjerljivo već dugi niz godina jedan od najkontorverznijih komada. Jedni ih obožavaju, drugi ih ne mogu ni nacrtane vidjeti, a prepucavanja o tome spadaju li u hlače jedna su od onih vječnih rasprava koje nikada neće iznjedriti pobjednika. Postale su popularne još tijekom 60-ih godina prošlog stoljeća, a što god mislili o njima, jedna stvar kojoj aposlutno nitko ne može kontrirati je da teško da postoji udobniji komad odjeće od njih. 

Divan model koji ne samo da će odlično izgledati u mnogim odjevnim kombinacijama, već će nas i grijati u hladnim zimskim danima zahvaljujući tome što je izrađen od vune s dodatkom kašmira, pronašli smo u ponudi H&M-a, a evo i kako ga stilizirati u najhladnijim tjednima koji su pred nama.

Tajice od kašmira | Autor: H&M H&M

Ako se nas pita, sve dok tajice ne otkrivaju koje je boje naše donje rublje, komotno ih možemo nositi kao hlače. Jednako dobro izgledaju uz tunike, košulje, majice kratkih rukava i crop topove, a posebno ih volimo kombinirati s debelim, oversize pletivom. Pončo, dugački pulover ili chunky džemper uz njih će odlično izgledati!

Tajice | Autor: Instagram@alexiforeman Instagram@alexiforeman

 

 | Autor: Promo Promo S lijeva nadesno: pulover s pletenicama, C&A (301,20 kn); pulover s resama ručne izrade, Reserved (799,90 kn); prugasti pulover, C&A (222,90 kn)

Puffer jakne punjene (pa)perjem među glavnim su favoritima svake hladne sezone. Od mat varijanti do onih koje imitiraju izgled kože, kraćih ili super dugačkih, u neutralnim ili nešto hrabrijim bojama, ponuda nije nikada bila bogatija. 

Kako nositi tajice | Autor: Instagram@hannahlewisstylist Instagram@hannahlewisstylist

 | Autor: Instagram @lela.design Instagram @lela.design Zalando, MaxMara jakna ispunjena paperjem (2219,00 kn); Mango pernata jakna (602,68 kn); Massimo Dutti ispunjena jakna s kapuljačom (1273,30 kn)

Kao što smo već konstatirali, bez kvalitetnih čizama zima ne može proći. Uggsice i marte redovito su među onim najpopularnijim, no ove su godine apsolutni hit visoke čizme s blok petom, ali i chunky modeli s debelim gumenim potplatima koji su, osim što izgledaju moćno, izrazito praktični u hladnim, vlažnim i nerijetko skliskim danima.

Tajice | Autor: Instagram@hannahlewisstylist Instagram@hannahlewisstylist

 | Autor: Instagram @lela.design Instagram @lela.design Karla, Elvio Zanon čizme (1180,00 kn); AboutYou, Dr. Martens Jadon čizme (1399,00 kn); Zara visoke čizme s podstavom od umjetnog janjećeg runa (1047,30 kn)

Photo: Instagram@hannahlewisstylist

Komentari 0